Seejay Creative Commons License 2024.04.22 0 3 219992

Olyan elképesztő kapushibák vannak itt Balajcza utolsó 2 éve óta, hogy az hihetetlen. Legyen bárki a kapusedző, Banai körülbelül 6-7 éve mindig visszakerül a kapuba. 

Nikolics, meg a Pajovics is gyűjtötte az éjjeli bogarakat, meg a lepkéket, de hogy egy lassan 30 éves kapus nem tud kettőt előre lépni, és kiütni a kaputól 4!!!! méterre keresztbe szálló labdát az nonszensz. Az ilyet Ajkán  vagy Soroksáron is elzavarják. 

Eljátszotta egyszer ,csak nem adták meg

Aztán az mtk egyenlítő gólja előtt össze vissza szaladgált a védelem, Banai kijött letérdelt, magára hagyták, de ott se a labdát támadta .

Grátisz a 97.perc, amikor talán Mörschel 4 méterre felugrik Jurinával ,ő meg berogyasztva áll a gólvonalon . Ha akár csak edzés végén valaha beálltál a kapuba, vagy a haverokkal játszottál a téren, akkor tudod hogy ebből a testtartásból előbb szarsz magad alá,mint hogy felugorj. 

Ki kellett volna lépnie, és akkor Jurina akármilyen magasra ugrik, nem éri el a labdát. 

A kedvencem mikor Banai felteszi a kezét gól után,  mint ha ő mindent megtett volna, mint ha csak a védők szaladnának egymásnak. 

Ilyen gyenge kapus Praj óta nem volt Újpesten , a pali nem tud ,vagy nem mer döntést hozni ,elindul, visszatáncol. 

Amúgy az is megér egy misét,hogy miként készülünk az  ellenfélre, mindig a szarul fejelő emberekre jön ki ez a szituáció...