Raptorka67 Creative Commons License 2024.04.17 0 0 4679

Szia Prof!

 

 Köszönöm a tanácsaidat! Miután teljesen Arduino-analfabéta vagyok, mindenki tanácsát elfogadom!

 

 "Szudan88" sokat segít nekem ebben a projektben, amiért mérhetetlenül hálás vagyok számára! Gondolom nem az "életcélja", hogy a munkából hazaérve az én hülyeségeimmel foglalkozzon, de még is megteszi!

 Az elmúlt 3 napban többször is váltottunk e-mailt, és nagyon sok jó ötletet adott, amiket megfogadok! Tőle sem ingyen kértem a tanácsokat, de ezidáig még nem kért semmit!

 Tudod amikor 1985-ben végeztem az elektroműszerész-szakközépben, a tranzisztor számított a "középkategóriának", az integrált áramkörök meg a csillagos égnek, amikről qrva keveset tanultunk. Akkoriban volt a világ legmenőbb otthoni számítógépe a Commodore-64. Tehát a mikroelektrónikához közöm nem volt. 3 évet dolgoztam műszerészként az Orion-ban, HIFI-ket, majd TV szerelve.  Utána szakmát váltottam, így sajnos lemaradtam az elektrónika fejlődéséről!

 

 De visszatérve a lényegre, minden jótanácsot, ötletet szivesen elfogadok, és megtartok!  Természetesen szeretnék tanulni belőlük, és minél többet megtanulni az Arduinó felhasználási módjairól!!!

 

  PWM vezérlés, mérés! ...Nem kell, hogy másodperc pontosan, literre kiszámolva írja ki az adatokat az LCD kijelző!... Csak szeretném látni, hogy kb. mennyi víz áll a rendelkezésemre!

 

  És mégegyszer! Köszönöm Szudan88-nak az eddigi önzetlen segítségét!

 

 Üdvözlettel:  Béla

Előzmény: Prof (4674)