Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2000.05.22 0 0 208
Sziasztok, új vagyok az indexen, és csak a ti kedvetekért regisztráltam magam. :-) Amúgy nem ülök sokat a neten, de ez a téma megéri. Sok topicban nem fogtok látni.

Ez az első százasom. Eddig négy ötvenes van a hátam mögött, amiből az egyiket magánszorgalomból 62-re tornáztam fel a cél után. Néhány nagyobbat terveztem, de hol időhiány, hol sérülés fullasztotta kútba őket. Egy vadonatúj hátizsák kísér, mert a bejáratott darab most szombaton egy tűlélőversenyen kinyekkent. Pedig még tán negyven éves sem volt, és csak egy hétvégére kértem kölcsön 8 évvel ezelőtt az apámtól. :-) Remélem, a zsáknál nem baj, ha új.

Bakancs-futócipő: sokáig csak a bakancsra esküdtem, de valaki rávett, hogy próbáljam ki a másikat. Mázlim volt, a Julianus 50-en kezdtem. Eleinte nagy élvezet volt a könnyűsége, csábított a futásra a lejtőkön. De aztán jött a 30 kilométeres dagonya a lánctalpnyomokon, térdig érő sárban, és a zokni (2 zokni :-)) gyűrődése hetekre belevasalódott a talpam bőrébe. Gondolkodtam, hogy elátkozzam-e a napot, de a bakancson meg lett volna 3-3 kiló sár, az se jobb. Vigaszom volt, hogy a vonaton a seprű egyik tagja azt mondta, hogy élete egyik legnehezebb túrája volt. Azóta szombaton volt rajtam először a bakancs. Szóval az időjárástól függ majd a választásom, remélem, szép idő lesz. Valaki azt tanácsolta, hogy két pár cipővel kell indulni, hogy ha már szétizzadtad az egyiket, válthass. Csinál ilyet valamelyiktek?

Amiért írok, az a richtofitt. Jobb, mint az aminoerg? Vagy nem ugyanarra való? És miért jó előre kenegetni?