Szeretetláng Creative Commons License 2024.04.12 0 0 9757


„Én hívtalak ….. , hallgass rám! Légy szilárd, légy szilárd, mint a szikla,  ne légy olyan, mint a futóhomok!  Gyengeséged ellenére választottalak ki, de tudtam, hogy Szavaimat nem úgy fogadod magadba, mint a futóhomok. Szavaimat beléd írom, beléd vésem, és benned is marad, hogy mindenki olvashassa! ….. , gondolkozz! Vajon a gazda termékeny talajt választ arra, hogy megdolgozza, megművelje és magjait elvesse, vagy mocsárba és futóhomokba szórja el magjait? ….. , mitől kell félned? Imádkozz felismerésért! Maradj... Engedd meg, hogy ujjaim beléd véssék vágyaimat, engedd meg, hogy írótáblámnak használjalak! Fogadj el mindent, amit adok neked! Egyél belőlem! Béke legyen veled!

 ….. , most leírom programomat a tizenhetediki találkozóra, majd üzenetemet is leírom számukra.  Gyermekem, szenteld meg a termet tömjénnel és szentelt vízzel! Imádkozd el az ördögűző imát Szent Mihályhoz!”

 

 

 

Béke legyen veletek! Szeretteim, ma azt kérem tőletek, hogy többet imádkozzatok az egységért, azért az egységért, amelyre annyira  vágyik Fiam. Imádkozzatok azokért a papokért, akik szétszóródtak, hogy térjenek vissza a nyájhoz, Péter  egyetlen és egyedüli nyájához! Imádkozzatok, hogy őszintén tudjanak egyesülni. Imádkozzatok a békéért, és azokért a gyermekekért, akik nem engesztelődtek ki Istennel! Imádkozzatok azokért a hamis, ingatag királyságokért; hogy megértsék, milyen tévedésben vannak.  Jöjjetek és dicsérjétek az élő Istent, aki ezekben a napokban különböző helyeken nyilvánítja ki magát!  Dicsérjétek Őt végtelen szeretetéért és irgalmáért! Kegyelmei továbbra is kiáradnak az egész emberiségre. Áldják az Ő szent Nevét mindazok, akik befogadják. Áldjátok Őt, mert szeretetteljes Atya! Akinek füle van, hallja meg hangos kiáltását az égből! "Legyetek szentek, mivel én Szent vagyok!" Virágaim, éljetek üzeneteink szerint, éljetek üzeneteink szerint!  Isten teljes irgalmát elnyertétek. Igyekezzetek megérteni Isten akaratát. Legyetek Világosságának gyermekei!  Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében: Amen.”