Kinga22 Creative Commons License 2000.05.22 0 0 48
Többek levelére válaszoltam az utóbbi időben és megigértem, hogy leírom, hogy azota mi történt velem. Csam azért bánkódtam, mert más nem nagyon akart hozzászólni eddig a témához, de most örömmel látom, hogy végre nem vagyok egyedül.
Vikke-nek üzenem, hogy ne szégyelje magát. Ahogy a nekem irt sok levélből kiderül, rengeteg fiut nagyon izgat a téma, szoval még a párkapcsolat teremtést sem fogja akadályozni egy kis éjjeli elázás, sőt!

Más dolog, hogy az én barátom igencsak "eltántorodott" multkor.

Amiota irtam, azota csak egy két jelentéktelen túl késői kiérésem volt, de azt hiszem ilyen mindenkivel megesik.

De nemrég egy esős napon a kedvenc farmerem volt rajtam, koptatott, elég világos. A barátommal voltunk moziban, fél liter kola, stb.
Hülye voltam, nem mentem ki még ott, de hazafelé már nagyon feszitett, ráadásul én vezettem.
Még az uton oda kellett nyulnom többször, mert hirtelen ugy érztem, hogy azonnal bemegy, ezen már nagyon elcsodálkozott, mert még sohsem voltam vele ilyen helyzetben. Mondtam, hogy már nagyon kell, de nem igazán törődött vele.
Leparkoltunk, de már tudtam, hogy nem érek föl. Mielőtt kiszálltam, mondtam neki, hogy azt hiszem, össze fogom pisilni magam, de még ezt sem vette komolyan. Rászántam magam, hogy kiszálljak, gyorsan keresztbe tettem a lábam, de már semmi sem segitett. Ott helyben bement az egész. Na ezt már Ő is csodálkozva nézte, de nem szolt semmit. Aztán amikor otthon nem akartam azonnal levetkőzni, hanem "rámásztam", akkor előbb elcsodálkozott, aztán neki is tetszeni kezdett a dolog, még meg is simogatott ugy, pisisen.
Kiváncsi leszek, mond-e majd valamit, mert azóta nem beszéltünk róla, meg nem is történt semmi hasonló