zolibá Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2320
Sziasztok!
Szóval nekem végül is a szombati nap jutott. (Nem is volt eső a repülőprogram végéig)
Luc72: A 9-re tervezett találka nem is jött volna össze nekem, mert éppen a Dongó század MiG-29-es madarához álltam sorba, hogy a fiam beülhessen. :-)))
Nekem a szlovákok nagyon tetszettek. Nagyon jól volt a látvány és a zene párosítva. És precízen repülték a köteléket. A lengyelek Huszar helikoptere is szép dolgokat produkált. Van benne szufla.
A nagy állásszögű dolgokból a magyar blokk Mi-24, MiG-29 köteléke, majd a Mirage2000, valamint a Jaguar géppár is látványos volt.
Az F-16 viszont szerintem elég gyenge volt. A MiG-29, a Mirage2000, és a Viggen is sokkal dinamikusabb volt. (Az amik meg mást azért nem hoznak, mert pillanatnyilag a magyar és kelet-európai biznisz (gépbeszerzés) csúszik.
A Harrier hozta a szokott formát és a Pilatus PC-9 is szépen repült.
Veres Zoltán és Bessenyei Péter programjai magukért beszéltek. Még sok ilyen tudású műrepülőt Magyarországnak!
Szóval az egész úgy összességében jó volt. A szervezésben valóban voltak kisebb bakik.
Egy részéről persze a szervezők nem tehetnek. Nem az o saruk például, hogy az angolok csak egy Tornado-t küldtek és azt nem is reptették. Viszont ami az övék, a hallomások szerinti gyenge bejutási és parkolási rendszer. Megmondom őszintén, hogy én ezt nem érzékeltem. Lehet, hogy azért, mert korábban mentem. :-)))