NagyonI Creative Commons License 2024.04.09 0 0 143618

Főbölcs jelentkezik:::)))) Miután a rengeteg hiábavaló telefonálásom,hiábavalónak tűnő levélírásaim és átkozódásom a honlapjukon után az éjjel megjelent a számlámon a visszaküldött 50 Eu. 

Így már nesze nektek hülyeségem története. Aminek hátha nincs még vége:::)))

 

Gondolom, ti is belefutottatok már a Liszt Ferenc rt bőröndöt teli kinccsek hirdetésébe. És mindezt 729 Ft-ért. Annyira szerettem volna ennyiért egy dögös bőröndöt kincsekkel teli, úgy gondoltam ennyit a hülyének is megér, lecsaptam rá.   De már 919 Ft-t kellett virítani. De hát tudjátok-.. nagy is lehet az a bőrönd::))  Még megnéztem a vadiúj bőröndtulajok ovációját is, sőt, láttam, néhányukat a Facén, tehát valós személyek voltak. Még fényképeket is tettek közzé a kincsekről::)) 

 

Lelki szemeimmel láttam magam a gurulós bőrönddel akárhová vonulni::))Aztán megjelent az 50 Eu levonás, s ettől cefet nagy pánikba estem. Folyományai ld. fönt. Bankkártya azonnali letiltása (lehet, h nem kellett volna??)csúnya szavak röptetése a telefonba, ahol nem is hallgatott engem senki. Szerencsére a szókincsem igen jó, ezzel soha sincsen semmi gondom. Márminthogy átkozódás alkalmával szegényes lenne. 

Még itt hagyták a reményt a nagy dagadt bőröndre, a 917 Ft nem került ugyanis vissza hozzám. Feltétlenül számítsatok remek fotókra a bőrönd tartalmáról(ha ugyan a kinyitásakor nem robbanok fel:::))