Megnemértettpancser Creative Commons License 2024.04.09 0 7 696433

Talán egy–két éve láttam egy angliai tudósítást egy keresztény szervezet nyilvánvalóan provokatív (!!!!????) felvonulásáról egy muszlim negyedben. A muszlimok is összegyűltek és egyre dühösebben bizonygatták, hogy ez már az ő országuk! A fehérek takarodjanak!

 

Az összecsapást a kivonuló rendőrök akadályozták meg.

 

Magyarország, a magyar társadalom rasszista. Miként szerény személyem is. Mivel nem örülnék, ha egy idegen népcsoport saját országának tekintené Magyarország bármely szegletét, ahová nekem belépni nincs jogosultságom. Persze a józan ész azt diktálja, hogyha elfajul a lakodalom egy cigány kocsmában, akkor oda még a rendőrség is kevés, és inkább érdemes elkerülni! De a cigány népesség már vagy fél évezrede a magyar társadalom része, de nemigen törekszenek bármiféle függetlenedésre.

Ugyan tömeges integrációról nem beszélhetünk, de legalább vannak részleges próbálkozások.

Lezárt ügy!

 

Hogy pedig mindezt miért írom? Nos Magyarországra a világ négy sarkából érkeztek bevándorlók az évszázadok során. Bebocsátást kértek és kaptak. És azóta is elvagyunk itt egymással.  Őrizhetik anyanyelvüket, kultúrájukat, szokásaikat, élhetik megszokott életüket. Mert felfogták, hogy ha nem akarnak ütközni, akkor nem is fognak! A Jóisten tartsa is meg őket, utódaikat köztünk erőben, egészségben, békességben.

 

De a kerítéshágó muszlim pakinigger hordából nem kérünk. Mert a példa azt bizonyítja, hogy annyira idegen kultúra, hogy nem kiván alkalmazkodni. Pedig az alkalmazkodásuk lenne az ésszerű.

Mi tanultunk a röszkei sajnálatos eseményekből, mások meg nem.

 

De az eu nem nyugszik! Tovább erőlteti az idegen földrészek  hordáinak betelepítését! Ne hagyjuk!

Magyarország nem állatkert! Ezekből nem kérünk!