UFOzzuummm... miEeee... ÉNJÉZUSÉN UFOmmal, az ENYÉIMHEZ HOZZ HEZZ HÖZZ HOZZ... FÉNYT, VIGADÓ ESZTENDŐT, FEKETE KESZKENŐT (KOPORSÓT KAPROT? -KAPTOK KAPROT KÁRPÁTMEDENCÉSEK,- HOZTAM VOLNA, SMIRNA! VOLNA! -FO$$$... SEHOL EGY $$$... CSAK FO$$$... UT FO$$$... UK, SZARANUK ARANY BARANYÁK BÁCSKBÁNÁT? -BORNYUK BUUU BULL ARANY BIKA BUUU... JUH DE BIKÁS, DE JÖN MÁR A VASBIKA FFF... AZ ORA LIKA...MINDEN AMI HUS, ELŐL A JUHUS A VAS LÁBOSBA BABA BUUU...
4.: Kávézzuummm... tea de gyógytea,kávé Csikos Ria? Volt egy osztálytársam, nagyon szép lány, de nekem mindig van örökfelÉgem, és a felesÉgem is tudja! -szerelmes lett belém? -s nem szereltünk? Fita, a szeretet, az az ahogy én látom a szereteimet, örök örömök és boldgoság (dögsegg $$$... ég a gyertya, mig elég) vég nélküli, na most ez az EGY MAGYAR -MGYAROK ISTEN-IGAZ IGAZGATÓ VAN CSAK! Fita, ha már hogy mi van, ÉN AZ ÉN CSALÁDOM, SOHA DE SOHA EL NEM HAGYOM,(EZT AKIK HA NEM BÁNT SENKIT, AZOK IS ZENÉLSZ) NA MOST OLYAN, HOGY MINDEGY MIT CSINÁLTATNAK A NEM MENEK, NEMIGAZOK, A VÉGE AZ, HOGY AMI VAN, AZ ÖRÖK VAN, MI VAN? - A NAPPAL NÉPPEL TÜZÖN VIZEN ÁT OK? Itt emlitettem, hogy mikor azt mondták akiket othagyott az asszonuk,Fita, van még egy házaspár, ládd a fiaink, ezek nemoylanok,nem látod? -yenek, yenkik?- hogy ez el fog hagyni téged, amire belülrül, tőllem soha senki semmi, nem veszi el, a szeretteimet!!! Zitt krédelek, hogy ezt ha nem is lehet látni, érezni? na most jön a kanyar banggg... Ima a hellzett, amit mos is kellen, egyszerüen nem jön a számra? Őszszakálunk nagyon kimondta, azt ami én is kimondanék, hogy CSAK ÖRÖK ÉLET VAN,NA MEG...fita, nállam is bejön, csak le kellene irnom, ládd a jappán strici akarom trillomos? Fita, van a szólás mondás, amt a fejükbe vesznek, rögtön quwantó ko$$$... jaja meg vese -velő? Na ez az agy velő? -csak ténleg velőt tidna adni, és most amit láttatni akarnék, nincsak akarat erő? -csak ritkán jön elő? Nincsak az agy, az ténleg velő, és most sokzor olyan nyomást okoz, hogy enged a szelep, ki kell verni a tultermelést?
5.: Ami van, hogy a fiam, fo$$$... az agyad,na itt van, amit pár nappal? -csak örök nappal, éa nappal ok van csak!!! -magyarok, a nap fiAI? - hol?- vannak lányAI? Ez megvan az iratokba, de most itt van a dörgés: amit most megfigyeltem, van az OTHO H NOM? ITT MSE NINCS, AZ A NUKLESOM? Egyszerüen az hogy mag? -ezt most nem ugy, hogy ténleg CSAK EGY MAG VAN? LÁDD EG NAP, MINDEN NAP? Most az ehez képest fen van, és fényben van, és most ténleg, ma mondtam a felesÉgemnek, nem, tegnap, hogy mikor először meg láttalak a Kantin (Trieszt, fita ismertem Trieszt? -ami csak álmomba jártam volna... ládd minden az álom, de a te álmod -dom?) kapujába, NAPBA VOLTÁL ÖLTÖZVE, na mégy egyszer láttam, mikor apu meg halt,(fita apu két akkor ANGYAL KÖZT, MGJELENT LEIRTAM,DE EZ MAGYAR IGAZ GAZ?-NINCSK INNEN MIDNENKI CSAK A SAJÁT LÁBÁN SÉTAL666 ... HACC HACC ...NA MEG ODAVISSZA LÁDD ÉN???) jött egy nagy virágcsokorral, gyalog ment a boltba, és egyben kaptam Fercsibátyánktól levelet, na ő tudta, hogy én ténleg ufős vagyok! Leirtam, most az hogy, Fercsi bátyánkkal, mikor először találkoztunk, a lánya lakásán, FÉNY! -FÉNY LÁTHATÓ VOLT A SZOBÁBAN, smegjött O Imre, és a fény elment! Most miért kéne nekem, hogy ez hülyeség, na az agyunk, ( csak a mag ad!!!) nincsak most is az, hogy vagy ki kapcsoljuk, vagy bele éget a fény? -barázdákat? -és most az sebet-égést okoz, és a agy, behiggad, begőgyul, és csak kangörcs meg bo$$düh, és egy fakin replikátor xconputer trükükk lene? -prédikátor kok? -fiteljunk, csak xex xex xex, és sokasodjatok gyarapodjatok, és tököltek, dögöljetek?
6.: Na most ... OTT HON?-VOLTAM! -OTT MOST NAPBA ÖLTÖZTEM, ÉS UGY JÖTTEM, ITT IS HAZA?-Csak itt,olyan fogalom nincs! NINCSAK, AMIT ITT MEGPRÓBÁLTAK, PRÓBÁLNAK,TESZT, HOGY AZT AMI ÉN VAGYOK, ZITT FITA, MERT JÉZUS ÉN, EGYEK VAGYUNK! (na ha a fiaim, nem,fogják a piszkozataim meg tartani, rÉtok számitok!!! Nincsak ezeknek juhus, és itt az ész megáll? -A FLA$$$... SOM? SUPP... FELÁLL? Vida mert ez az itt OTP valóság, ki a velősebb? -az ersőbb KUTYA akaratu? EZT megint én látom, de most nem tudom... ugy ahogy őszszakáll UNK? -nincsak ha őszszakáll kakálunk, neked van? -szakállat? -szag -sakállat? -TEHÁT UNK! TE HÁT? NEM HÁTIZSÁK? HÁTI ZSÁK? PESTI? POSTA? -pacal? -két stráfkocsi... -Na ki teremtette a világot (god?) az!!! A TE HANGOD HUN GOD,ÉS A HUNGÁRAINK? -LINK LANK LAKATOS TOST AZOK REPCSE (OFO) ÁLLOMÁSOK? ÁLOM MÁS MÁSOK, VAGY KUSZÓK TOSZÓK TUSZÓK KIGYÓGYUKA MO MO MO BITA,BÓTA, FÜLBE MÁSZÓK? Amit mára, hogy azt, amit MOST? MÓSÁLOM? -fita, az az!!! -de nekünk Ami (fita MOMUSÁLMOM???) álmunk van? Sóval, most beÖltüzük a NAP RUH-ÁNKBA, az ANGYALI LULY JUHUK BUNDA BŐRE ÁRA? - RÜHE, és most ami ne hezen jön ki, hogy EZT NEM LEHET NEKÜNK, CSINÁLNI CSIN ÁLOM CSIN ÁLOM TIR ÁROM, MINDIG CSAK EZT PIN-ÁLOM? Amiról szó van, azt nem tudom egy pár szóbank? -ebbe nem lehet bele verni,(fita, NEM LEHET BELE BELE SZÓLNI?) mert itt minden ISTEN VETÉSE, VAGY VERÉSE? AZT BÜNTETI KIT SZERET, LÁDD ITT A JUHUSUK? Na nem lehet, és most okVETLEN amit láttam, hogy mi lenne miEeee... mi?- juhukk?-ADRELANUK, baxhatjuk NUKU PUNU PUCU? -csak az!!! -HOL VANNAK A PUN PUNCIKÁSOK -OK? -PANIKA PANNON-OK? PALIKA?
Innnen... az van, hogy az hogy energia, az VÉGTELEN MINÓSÉGBEN ÉS MENNYI MENNYEI FÉNY ENERGIA ÁLL ITT IS RENDELKESÉSÜNK RE RÁ? RÁGOD, ÉS EGY OLYAN HOGY UFO?-MOST EGY KONEKTOR, ÉS AZ EGÉSZ FÖLDET ELLÁTJA SZABAD, INGYEN ENERGIÁVAL ÖRÖKKÉ? Zna ber akartam dugni a konektorba és megégette a szent...jobb hüvelyk (bütyök) ujjam! -ez az, hogy ezt itt minden DE MATARIZÁLJA, (monjátok meghalt és az UÜUR UK? NA NEM VÉLETLEN EZEK AZ ÜRBE AKANAK HÁGNI? NA ADDIG RISZÁLHATOD RÁZHATOD A VALA GOD? De most, fita, EZ AKI AZ, AMI? -EZ NINCS!!! -DE AKI EZ EZ TI, ANNAK FAKAPU KAPUTT? -LŐTTEK?
...oááá...