Inner Circle Creative Commons License 2000.05.20 0 0 10
Még jobb: IC helyre vadászik az Opera mögött a szűk utcákban, a legnagyobb csúcsban. Végre egy autó úgy tűnik, el fog menni. IC tehát megáll, de mivel látja hogy mögötte is vannak, és rendes gyerek, ahogy csak lehet lehúzódik, hogy menjenek el, amíg az autó hülyül a kiállással.
Mögöttünk Cinquecento ötvenes hölggyel, szóval kb. tízzel araszol át a cadillacnyi helyen, amit hagytam. Először azt hittem, hogy csak nem tud vezetni a hölgy, aztán rájöttem hogy csak azért jött lassan, hogy épp akkorra előzzőn meg, mikor a másik autó elmegy. Ravasz, ravasz! Természetesen nem dőltem be, dudahegyek, de ennek meggyőző erejében nem hittem, tehát elindultam vollgázzal és megálltam vagy öt centire tőle (úgy volt méretezve, hogy akár bele is mehetek, mit érdekel, majd azt mondom hogy belémtolatott, mert nekem volt tanúm neki meg nem). Na erre vette a lapot és eltűnt, de azért még jó sokat füstölögtem magamban a parasztság eme hihetetlen fokán. Mégis mi a fenét gondolt a vén ribanc, azért állok indexxel mert még véletlenül sem arra várok, hogy eltúnjön a másik autó?... Még csak nem is valami fiatal csajszi volt! :)
Előzmény: fargo (9)