Kosárlabda_Fan Creative Commons License 2024.03.31 -1 7 5431

Sokat gondolkodtam a tegnapi mérkőzés után.... a nyolcba kerülés nem itt ment el mert egy OSE vagy egy Kecskemét elleni mérkőzés sokkal nyerhetőbb lett volna! Szomorú és csalódott vagyok mert ennél sokkal több volt a csapatban szerintem de ezt nem sikerült kihozni... hogy ez kinek a hibája arról biztosan sokat lehet vitatkozni... 

Kezdeném azzal, hogy nálam Tatu nem rossz edző de még sokat kell tanulnia, ilyen helyzetben sokkal karakteresebb személyiség kell... 

Sokszor elhangzik Bebes neve pedig elvileg semmi köze a klub vezetéshez mégis róla beszélünk és ez baj. Vagy vállalja fel a szerepét vagy ne szóljon bele a szakmába. Értem én hogy a város sokat segít a klubnak és valamilyen szinten Ő tartja kezében a dolgokat, de én idén azt érzem, hogy teljesen rá lett bízva a légiós kérdés és kurva nagy bukta volt! Eddig egy karakán edző mindig kihúzott minket a szarból.... 

Basic érkezésével volt egy fajta fellángolás, de sajnos hamar kiismerték a játékát és levédekezték, erre nem tudtuk reagálni és ez szakmai hiba! A védekezésünk katasztrófa volt, ennyi pontot nem lehet kapni az első osztályba. A védekezés megszervezése szakma és akarat kérdése...

Hogy ki nem kap fizetést..., érdekes téma... Ide hozunk valakit aki előre felveszi a pénzét közben mellette ülnek az öltözőben olyan játékosok akik akár hónapok óta nincsnek kifizetve, ember legyen a talpán, aki ilyenkor motiválni tud az öltözőben. Persze beszélhetünk a körmendi SZÍVről de valljuk meg őszintén egyikünknek sem esne jól.  

A előző szezon is pont egy hajszálon múlt mert ahogy idén úgy tavalyi simán lehetett volna playout. 

Bízom benne hogy nem a kiesés veszélye fenyegeti a csapatot, de ha nem teszünk rendet a fejekbe akkor idén megüthetjük a bokánkat és onnan nincs vissza út.... 

Az hogy a vélemény nyilvánítást korlátozzák meg csak hab a tortán, én ilyet még nem láttam, a kritikát el kell fogadni még ha kurvára fáj is....

MTE