Babetta anyo Creative Commons License 2024.03.31 0 0 113490

Azért az mindenképpen a javára írható, hogy tudja, hogy Oli úr csak melegnek TŰNIK, de nem az.

Minden másban egyetértek az olvtársakkal: rejtély, miért íródott és került most ez a cikkecske a lapba (feltételezem, volt egy ekkora, betöltendő üres flekk), illetve egyáltalán mit mond? Mert hogy a cím, mi szerint még mindig népszerű a sorozat, nagyon nem támasztódik alá az elmondottakkal, mert hogy elérhető a videófeltöltő oldalakon*, illetve, hogy van rajongói csoport a neten, azért nem ennek a bizonytékai (rajongói csoportja volt a gyerek egykori zenekarának is, kb. 15 rajongóval :-D)

 

*ez külön okos megjegyzés, annak fényében, hogy mennyire gyorsan töröltetik a teljes epizódokat azokról a videómegosztó portálokról

De jó, elképzelem, hogy valaki elolvassa a cikket, aki a neki szánt információk alapján (basic tartalom, főszereplők stb.) eddig egy kő alatt élt és semmit nem tud erről a pompás kordokumentumról (ha így van, akkor aligha sincs nagyon fogalma, kicsoda Palócz vagy Bajor ;-P ) és máris ül a gép elé megnézni a fejezeteket egymás után, mert ennyitől kedvet kapott hozzá.... Hát, nem tudom.

Előzmény: bendeguz90 (113487)