Kód 001 Creative Commons License 2024.03.26 -3 5 592485

Mint ismert, az atlantista szeret terrorcselekményeket végrehajtani, vagy terrorszervezeteket teremteni, finanszírozni. A moszkvai terror csak az atlantista terror végtelen sorában - melynek jellemző állomása volt az ÉÁ gázvezeték elleni merénylet. 

 

A moszkvában elkövetett atlantista terror kronológiája;

 

 

2023. december 4. Mark Milley tábornok, mindössze 3 hónappal a nyugdíjazása után a The Washington Postnak nyilatkozott: "Nem lehet olyan orosz, aki úgy fekszik le aludni, hogy ne azon gondolkodjon, hogy az éjszaka közepén elvágják-e a torkát (...) Vissza kell menned oda, és kampányt kell indítanod a vonalak mögött".

2024. január 4.: Az ABC Newsnak adott interjújában Budanov lefekteti az útitervet: csapások "egyre mélyebbre és mélyebbre" Oroszországban.

Január 31.: Victoria Nuland Kijevbe utazik és találkozik Budanovval. Ezután egy éjjeli, üres utca közepén tartott, kétes sajtótájékoztatón "kellemetlen meglepetéseket" ígér Putyinnak: ez a kódja az aszimmetrikus háborúnak.

Február 22.: Nuland megjelenik a Stratégiai és Nemzetközi Tanulmányok Központjának (CSIS) rendezvényén, és megismétli a "kellemetlen meglepetéseket" és az aszimmetrikus háborút. Ezt úgy lehet értelmezni, mint a végleges jelzést Budanov számára, hogy megkezdje a piszkos műveletek bevetését.

Február 25.: A New York Times cikket közöl a CIA ukrajnai sejtjeiről: semmi olyat, amit az orosz hírszerzés ne tudna már.

Ezután március 5-ig szünet következik - amikor is döntő fontosságú árnyjáték lehetett. Titkos forgatókönyv: Nuland a CIA és az ukrán GUR (Budanov) mellett a piszkos műveletek egyik kulcsszereplője volt. A rivális Deep State-frakciók rájöttek, és manővereztek, hogy így vagy úgy "kinyírják" őt - mert az orosz hírszerzés elkerülhetetlenül összekötötte volna a pontokat.

Pedig Nuland valójában még nem "nyugdíjas"; még mindig politikai ügyekért felelős államtitkár-helyettesként mutatkozik be, és nemrég Rómában jelent meg egy G7-ekkel kapcsolatos találkozón, bár új munkahelye elméletileg a Columbia Egyetem (Hillary Clinton manővere).

Eközben a nagy "csúnya meglepetés" eszközei már a helyükön vannak, a sötétben, és teljesen a radaron kívül. Az akciót nem lehet lefújni.

Március 5: Blinken hivatalosan bejelenti Nuland "visszavonulását".

Március 7.: A négytagú terrorkommandó tagjai közül legalább egy tádzsik látogat el a Crocus helyszínére, és lefotózzák.

Március 7-8. éjszaka: Az amerikai és a brit nagykövetség egyszerre jelenti be a Moszkva elleni lehetséges terrortámadást, és felszólítja állampolgárait, hogy a következő két napban kerüljék a "koncerteket" és a gyűléseket.

Március 9.: A hatalmas népszerűségnek örvendő orosz hazafias énekes, Shaman lép fel a Crocusban. Ez lehetett a gondosan kiválasztott alkalom, amelyet a "csúnya meglepetés" célpontjául választottak - mivel csak néhány nappal az elnökválasztás előtt esik, március 15. és 17. között. De valamiért az akciót elhalasztották, talán túl nagyok voltak a biztonsági intézkedések, vagy más miatt.

Március 22.: A Crocus elleni terrortámadás. 

 

 

Tsak a szokásos