AudiJo Creative Commons License 2024.03.25 -3 3 39109

Sajnos rossz hírem van - inkább gondold át amit Mono írt!

Azért mert összeszedtél x db hangszórót ami egyszer egy adott rendszerben Neked tetszően szólt, ettől függetlenül semmi garancia nincs arra, hogy ha egy gyöeresen más rendszerben egymás mellé (alá, fölé) rakod ezeket az y évet öregedett motorokat, abból akár csak elfogadható hangot kapjál!

Ha az eredeti rendszerben tetszett a hang, akkor én a helyedben azt próbálnám feléleszt(et)eni (ha eddig nem károsodott jóvá tehetetlenül) és nem foglalkoznék azzal, hogy nem modern! Vagy ha ragaszkodsz a "modern"-hez akkor olyat vegyél és a meglévőt felejtsd el!

Ezekből az y éves motorokból hogyan is gondolsz "modern" hangfalat építeni? Azért mert van vénád néhány bútorlap összeillesztéséhez, attól ezekből a koros és (esetleg) megfáradt hangszórókból hallgatható hangdobozt sem egyszerű faragni, nem hogy még ez "modern" is legyen (és persze gondolom, hogy még sokba se kerüljön)! 

Azt már említeni sem merem, hogy ezekből a sugárzókból egy olyan hangdobozt készíteni ami sem az elékapcsolt erősítőt, sem magát a hangdobozt nem égeti le, az is pár óra fejtörést jelent (gondolom ingyen, hisz Te lennél legjobban megsértődve, ha ezért valaki benyújtana Neked a mérnöki óradíjáról a számlát)!

AJ

Előzmény: Törölt nick (39107)