realfan Creative Commons License 2024.03.25 -2 4 5377

Nem így értettem. Azon a problémahalmazon, ami idén volt és van, nemhogy nem kéne átlépni, hanem egyenesen tilos! Erről nemhogy nem illik beszélni, hanem kötelező!

 

De nekünk - és igazából senki másnak a bajnokságban - nem a Falcótól elszenvedett vereségek mértékéhez igazodva kell értékelni szezont. Az, ha valaki komolyan gondolta, hogy akár csak szoros meccsre képesek leszünk a mostani állapotunkban egy éles meccsre készülő Falco ellen, az nem más volt, mint hiú ábránd. És ha mondjuk megvertük volna az akkor még utolsó Kecskemétet 3 ponttal, benn lennénk a 8-ban, ne lennének ugyanezek a gondjaink? Dehogynem, persze.

 

Basic-ot megfogták, mint egyetlen, labdavezetésre, játékszervezésre legalább kicsit is képes játékost a keretből, aztán innentől ennyi volt a történet. (Az mondjuk "szép" volt, amikor Benke nyakon-állon vágta, sima fault, Basic utána törlesztett - nyilván még Benkének állt feljebb, odamondogatott; és nálunk nem maradt el a sportszerűtlen. Az edzők legalább kapcsoltak egyből és levitték mindkettőt.)

Előzmény: meneghin (5370)