BPI-383 Creative Commons License 2024.03.25 -9 1 4760

Mond csak, Te egész véletlenül nem TakiLaci vagy Mosóczi Lacika környékéről jöttél... (!?)

Mi a halál ....nak kellene ebből bármelyik is!? 

Mindegyik helyre kétóránkénti vagy még sűrűbb, több kocsis/motorvonati-egységből álló minőségi távolsági vonat/óránkénti nem feláras, de kényelmes eljutást biztosító vonat jár, nagy, messze nem teljesen kihasznált kapacitással... 

Ennyire jól állna a magyar gazdaság, hogy ilyen költségvetési pazarlást megengedhessünk, egyesek kénye kedvéért...

Minden autópályás buszjáratot, mely önálló, érdemi, szükséges funkcióval nem bír, azonnal be kellene szántani azokkal együtt, akik ezt engedélyezték!!!!

Egerbe ne építsünk még húsz stadiont is!? 

Zalaegerszegbe - ne haragudjon meg senki érte, nem uszítás a cél - mi a fenéért kellene ilyen túlkapacitás, mikor ennél jóval kevesebb eljutási lehetőség adatott a jóval nagyobb Pécsnek Budapestről és fordítva, mi a jó francnak!?

Veszprémbe nem elég az óránkénti IC-kocsit is továbbító több kocsis gyorsvonat, kiegészítve személy és oda-vissza rohangáló gyorsvonat, a személyvonatok FLIRT-tel kiadva... Mást nem üzentek!?

Mikor óhajtana TakiLaci, Mosóczi és társaik "buszos lobbista", gázolajmérgezést - legalábbis, ha nem a Bz-ből, Csörgőből, esetleg Dácsiából, tehervonatoknál a Szergejből jön a szaga - kapott agyatlanok társasága távozni a közösségi közlekedéstől, annak szervezésétől és megrendelésétől minél messzebb... !?

Az agyam eldobom...

Elnézést mindenkitől, de komolyan idegesítő ez az egész...

Külön megjegyzést kíván, hogy a vonatok mindhárom helyre Budapestről is tök különböző helyekről indulnak és fordítva is, ezek nem adnak valós közös ütemet sem, éppen emiatt... 

Előzmény: kbn (4759)