Inner Circle Creative Commons License 2000.05.18 0 0 2
Dudálás? Ti még olcsón megúsztátok... Egyszer engem komolyan a rosszullét kerülegett egy ilyennél.
Kétszer egysávos út, ezerrel megy mindenki. Jobbról alárendelt útról ki akarnak kanyarodni nekünk szembe, esélyük sincs. Én se állnék meg, de szemből marha nagy üresedés van, szóval erkölcsileg muszáj. Megállok és villantok.
Erre mögülem éktelen dudálás, ÉS LEGALÁBB NÉGY BAROM KIELŐZ A KERESZTEZŐDÉSBEN!!! De kb. nyolcvannal és a legcsekélyebb lassítás nélkül!!! Megjegyzem, nem húzódtam le, nem indexeltem, sőt nyomtam a féket, ami hátulról talán látszik!!! Azért vagyok még most is így kiakadva, pedig régen volt, mert ha engem engedett volna el valaki így, hát én tuti hogy elindulok, mert a megálló autótól nem lehet látni, hogy mögötte jönnek-e, és különben is, miért jönnének? Szóval engem úgy elkapott volna egy ilyen vadállat a kereszteződésben, hogy ihaj, és mondom, nem hússzal jöttek.
A hideg víz kivert, miközben "előzötek" a reménybeli gyilkosok, hogy ha most valamelyik felszánt egy kikanyarodót, akkor azt úgyszólván én öltem meg azzal, hogy megálltam. Azóta ilyenkor leállásnál behúzom a kocsit az út közepére, akkor talán egy Senna Jenő sem előz ki. :(((
Előzmény: Detonátor (1)