meriva260 Creative Commons License 2024.03.20 0 0 2410

Egy kis saját tapasztalat akku ügyben... is.  2 hete volt az autó a 4 éves szervizen. A szokásos előírtakon kívül

egy olajcserét kértem. Átnézték az autót, elvégezték amit kellett. Azt mondták, minden OK, kiolvasták a hibatárolót, nem volt benne semmi.

A hosszú hét végét az ország másik felében töltöttem. Vasárnap kirándulni indultunk. Tankolás, majd kb. 40 km megtétele után megálltunk egy kilátónál.

Szerettünk volna felmenni, de nem volt nyitva. Így tovább indultunk...VOLNA. De az autó nem indult be. Még 10 percet sem álltunk.  Volt nálam egy

multiméter, rámértem az akkura: 12.4 V-ot mértem álló helyzetben, de nem indult a motor. Az asistant szolgálatot felhívtam, kiküldtek egy szerelőt, aki úgy vélte, hogy akkumulátor probléma van. A szerviz autó "power bankjáról" beindítottuk az autómat. Így elmaradt a kirándulás. Hétfőn reggel felhívtam a

Skoda márkaszervizt, és soron kívül fogadtak. Hozzáteszem reggel gond nélkül indult az autó. Rögtön leellenőrizték az akkut egy teszterrel, ami alapján

cserét javasoltak. Ki is cseréltettem, és nyugodtan autóztunk hazáig.

Csak azt nem értettem, hogy ahol a 4 éves szervizen voltam, miért nem ellenőrizték le az akkut? 

Tudom, ez nem a reklám helye de abszolút pozitív a véleményem a soproni Walter Skoda márkaszervízről! Csak ajánlani tudom! 

Szóval, ha szervizben jártok, és nem egy-két éves az autótok, meg az akkumulátorotok, inkább ellenőriztessétek le.

Előzmény: kovacsg67 (2409)