APT Creative Commons License 2024.03.20 0 0 19211

Nem vagy kontár, lelkes amatőr vagy, aki gyorsan tanul és fejlődik - viszont gondold végig, mennyi időt öltél ebbe bele, és mi pénzt kellett/illett volna kérned ezért, ha hivatásszerűen dolgozva, megélhetésért, munkaként végzed ezt? Gondolom magad is megriadnál a számtól... ;))

Még annyit azért hozzáfűznék, hogy ezeken a tokokon síküveg van, amit lehet szabatni, de igazándiból nem túl drágán megvehető egyszerű barkácsáruházas üvegvágó eszközökkel kis gyakorlás-próbálgatás után akár házilag is ki lehet szabni. A sporttárs által firtatott kandallóóra rámájában viszont egyedi átmérőjű, fazettált szélű és erősen domború üveg van, a síküveget konkrétan ki is ütné a ráma becsukásakor a perctengely... 

Ilyen üveget csak úgy szabni már nem lehet, gyártatni igen, de azért rendelni is lehet, de ezek, ha nem is horror árúak, de már nem is igazán olcsók.

 

Amúgy ma már ott tartunk, hogy egy olyan "Altdeutsch" falióra fa tokjának a tényleg korrekt, minőségi felújítására, rendbehozatalára, lakkozására-politúrozására-üvegezésére állapottól függően simán kérhet 50-80 ezret egy műbútorasztalos, és akkor a szerkezettel még egyáltalán nem is foglalkozott senki.

Előzmény: tycon2 (19207)