garab Creative Commons License 2024.03.20 0 0 6890

Sziasztok!

A 48 éves hugom a múlt hónap elejétől kezdve rosszul látott időnként és elment a szemészetre. a szemész rendbe talált mindent ,és elküldte az ideggyógyászhoz, ő pedig ct-re.

A ct-n kiderült, hogy agydaganat, és meg is műtötték . 1 hónap leforgása alatt történt mindez. Nem tudták eltávolítani az egészet, lesz sugarazás és kemo. A szövettan rosszindulatú.

A gondokat tetézi, hogy a testvérem egyedülálló, és a 80 éves anyámmal lakik együtt, aki 90%-ban vak, mert a szürkehályogját sem engedte megműttetni. Mindenkit elmart a testvérem mellől, és afféle szolgálólányt csinált belőlle. Ránk is kígyót békát mond, pedig én 17 évesen megszabadultam otthonról mert nem bírtam a viselkedését, ennek ellenére anyagilag is gondoskodtam róluk, de jelenleg én is 4 infarktuson és egy szjvműtéten vagyok túl.

Most azzal traktálja a hugomat, hogy "szétégetik az agyát a sugarazáskor" és ne vegye fel a kezelést. Kérdésem az lenne, hogy mit lehetne kezdeni ebben az esetben, mert teljesen uralja a testvéremet, akinek a beszédkészsége a műtét óta megromlott. Pihenésre és kezelésre, nyugalomra volna szüksége, de lehetetlen. Olvastam itt is a betegség lefolyását és borzalommal teli és kétségbeejtő, ha időnként öntudatlan lesz mit csinál vele anyám. Sajnos nincs senkije rajtunk kívül, de én sem vagyok abban az állapotban, hogy járjak vele kórházba, és küzdjek anyámmal. A feleségem szokott mikor szabadnapos.

Mit lehetne tenni, vagy mi lesz vele, ha nem kap kezelést, mert anyám lebeszéli róla?