nycs71 Creative Commons License 2024.03.18 0 0 351

Szervusztok!

 

Vomóhorgos kerékpár szállító beszerzését tervezem.

Négy kerékpárt szeretnék szállítani, (jelenleg talán csak hármat, de egy-két év múlva már biztosan négyet) egy olyan szállítón, amit a feleségem is könnyen tud kezelni (tetős szállítók pont emiatt eleve kiesnek, mert ő egy bringát nem bírj a tetőre felrakni) és ami rázárható a vonóhorogra, illetve a kerékpárok a szállítóra.

 

Hosszú távra tervezek, és ha úgy látom megéri, akkor ki tudom fizretni a Thule-t is (ha arra jutok, hogy az van annyival jobb minőségben tartóságban, megbízhatóságban), de eddig nem találtam olyan tesztet, vagy véleményt, ami alapján dönteni tudnék.

 

Most jött szembe velem például a Compass DOLPHIN 4 TÜV (amit a testado.hu oldalán láttam az idei év legjobb vonóhorgos kerékpárszállítójaként). Ahol ezt árulják, ott többnyire más kerékpérszállítókat nem láttam, illetve annyit tudtam kideríteni róla, hogy valamilyen cseh cég gyártja ezt. Van valakinek tapasztalata erről?

Vagy ott van a PERUZZO PURE INSTINCT 4, ami szintén jónak tűnik, csak ott azt nem látom, hogy például egy gyerekek kerékpár kerekei elérik-e két oldalt a kerék-tartó "papucsokat".

 

Illetve hol találok valamilyen összehasonlító tesztet, véleményeket a különböző cégek hasonló tudású kerékpárszállítóiról?