NAND708 Creative Commons License 2024.03.16 0 0 20925

Jaj, nem akarlak meggyőzni semmiről. A zajt tényleg 0-ra lehet hozni értelmes tervezéssel, én pl csak erre a célra raktam egy hőmérőt, hogy tudjam mikor működik.

A huzatot nem tudom, én kb 3,5 méteren magasan lovom be mind a 1100 m3-t vízszintesen, és hat méterrel arrébb, azért néha lehet érezni a meleget amikor alabukik. Nincs kedvem hozzányúlni, nem éri el azt a szintet. Hűteni nem hűtök vele, 1 valaki elmondása szerint a pára miatt nem egyszerű, parazart csövezés kell a hőszigetelésen kívül...

Az amerikaiak ből nem kell kiindulni, teljesen bután csinálják a meretezest, és akkora fenekét kerítenek neki, és mégis az a vége, hogy folytjak az egyes ágakat. Még le vannak ragadva a horganyzott acél cső elemeknél, amivel nekem is rossz tapasztalatom van, erősíti a zajt.

 

A negatívumok:

-helyisegenkent T szabályzás elég drága rendszert igényel, bár arduinóval, meg filléres RC szervoval nem draga, bár legutóbb hozott valaki linket az alirol szabályozható legszelepre, csak progi kell hozzá.

- erősen keveri a levegőt, szagokat, de a legkeveres pl előnye is, nálam elég a ház egyik sarkába befújni a levegőt. 

- nálam úgy va mnegcsinalva, hogy nyitva kell hagyni az ajtót, mert egy helyről szivok el.

- zúgó búgó kültéri

 

Oldalfalikat dobtam a francba, mert meguntam a zajukat..

 

Félreértés elkerülése végett, nem neked címzem a fentieket, csak nem akarom, hogy bent maradjon reagálás nélkül a negatív kritika. ;-)

Előzmény: kiggyo (20916)