HWK12 Creative Commons License 2024.03.14 -4 1 47590

Csak egy kérdést tegyél fel magadnak: szerinted mennyire vagy HITELES ,mint szakember???? :-))

 

-pár napja még fogalmad sem volt mire való a szifon a kondenzációs kazánban. :-)  Szóval ez olyan alap dolog amit kb csípőből tudni kell egy "szakembernek" --ja persze aztán kimagyarázzuk,hogy "fáradt" voltam...stb.Szóval ez olyan,hogy a nevedet sem felejted el mert fáradt vagy ,vagy biciklizni sem felejtesz el mert fáradt vagy....hagyjuk már ezt ...

 

-teljes hülyének nézed  azt aki azt mondja vízszintesen kell beépíteni azt az exkoncentrikus GYÁRI parapet fali átvezetést amiben a belső füstgázelvezető cső excentrikusan "lejtetve" van. 

 

-Teljes hülyének nézed azon embert és azon kazángyártót (lásd a linkelt dokumentumokban a teljesség igénye nélkül pl 2-t a sok közül)aki azt mondja lehetséges a c13 elvezetés nem csak koncentrikus ,hanem szétválasztott pl80/80 ban is.

 

-Aztán jössz olyannal,hogy ki az a barom szerelő aki 2 lyukat üt a falon az 1 db 100-as helyett? Na nálam már itt megdőlt a szakmai hozzáértésed,mert a 100 as lyukba NEM tudod beledugni a 60/100 as csövet...ahhoz 110,de inkább 120 as lyuk kell.

 

"Azt én megnézem hogy ki az a balf@sz ember aki a lakásán lejtésebe rakva 10-20m füstcsövet akar látni vízszintesen, "- mondjuk például aki egy műemlék ,védett épületben lakik,és nincs lehetősége másra.

 

- De a legjobb önarckép a rólad ,mint szakemberről,egy régebbi megnyilvánulásod alapján: téged aztán ne hivogasson senki akinél már dolgoztál,fel ne hívjon!!!  Na gratula csak így tovább ,mint szakember .Ez aztán a felelősségteljes ,korrekt magatartás egy szakitól :-))))

Előzmény: Sony Black (47587)