abrahati Creative Commons License 2024.03.13 0 0 6889

Sziasztok!

Az a legborzasztóbb, hogy ennyi fiatal, életerős embert támad meg ez a ronda betegség.

Sajnos ugyanezt a forgatókönyvet le tudnám én is írni, amit itt olvastam többeteknél.

Egy életerős, aktív, nagyon okos ember volt a párom, országos szaktekintély. Egy év alatt teljesen legyengítette és elvitte ez a borzalmas betegség. Ő is 45 éves volt.

Igen, a remény hal meg utoljára. Mindenfélét kipróbáltunk mi is, amit lehetett. A CBD-t én is ajánlom. Mi a magasabb cannabis tartalmú pasztát használtuk. Nagyon drága, de 50% a cannabis tartalma. Nem kellett belőle viszont sok.

Nekem is sokat segített ez a fórum. Bármikor tanácsot kértem mindig kaptam használható választ itt. Több segítséget kaptam, mint az orvosoktól sokszor. Emiatt nagyon hálás vagyok.

Múlt héten volt 3 éve, hogy a párom elment. Sajnos, mintha csak ma történt volna minden. Nem egyszerű ezt feldolgozni a családnak, gyerek(ek)nek sem.

A volt főnököm nagyon okosan megmondta nekem egy héttel a temetés után, hogy felejtsem el a történteket, zárjam le és foglalkozzak a munkámmal inkább... Ő biztosan tudta, iszonyatosan empatikus ember.... és szerencsére azóta már nem a főnököm...