morel_whisperer Creative Commons License 2024.03.12 0 1 155175

Súlyos hiányok vannak az ismereteidben. Csak röviden írom le, olvass utána: létezik olyan fogalom, hogy hivatásos vadász. Továbbá a vad zavarását is ismerik a törvények.

 

"Ez alapján ezt hogy malac meg ilyenek te szerintem letojhatod első körben, bár erre te is utaltál."

Nem tojhatom le (lásd fent), nem tojom le, meg amúgy is tudom, hol mi nő, tenyészik. Ahol (amilyen helyeken) a vaddisznók fészkelnek, pl. nincs kucsma. De ha lenne, akkor sem mennék be értük, sokkal kényelmesebben járható helyből is annyi van, hogy nem érek a végükre.

 

Én speciel mindig nagyon megnézem, hogy hova megyek. Erdő tag szinten. Tulajdonforma, védettségi státusz, illetékes vadászati társaság. Aktuális rendelkezések. Azt, hogy hova teszem le az autót. Stb. Amit csak lehet. Igazából sokkal felkészültebb szoktam lenni az adott hellyel kapcsolatban, mint aki velem szemben van, tudom, hogy a magnószalagról benyomott mondókából miben lehet igaza, miben nem. Eddig mindig igazam volt, és a legpökhendibb *bárki* is visszavett az arcból, miután porrá alázta saját magát.

 

"De az erdőveédelem lesz a legutolsó, ahol azon fognak gondolkodni, hogy na oda honnan szalasszanak majd embert."

Disztópikus, de nem ember, hanem full automata drón lesz a megoldás, mondjuk 10 éves távlatban. Őrangyal, ami vigyáz, nehogy egy ferdét is szellentsél. :)

Előzmény: Bencuc (155171)