Bencuc Creative Commons License 2024.03.12 -3 1 155165

"azt meg nem kommentálom, hogy nekem kizárólag a turistaúton lehetne bohóckodni ezredmagammal, és ezzel le van tudva az állampolgár felé a "kikapcsolódási lehetőség". ahhoz tényleg illene olyan erdőségeket fenntartani."

 

Nem is kell mert ahhoz meg jogod van, hogy szerte az erdőben tartózkodjál. Egyébként az ilyen őszi meg téli hajtóvadászatok az egyetlenek ahol aránylag törvénytisztelően felhívják a figyelmet, de az is olykor hiányos, mert nem mindenhol, és mondjuk egyik fele kiteszik, másik felől nem, bemész automatikusan a vadászat közepébe, főleg ha az erdészet se jelentette be külön. A bükkben volt anno egy ilyen ominózus eset, hogy Stimecz ház népszerű kirándulóhelyen vadászat volt, nem tették ki a jelzést, a családok meg a gyerekekkel az út mellé lerakott kibelezett állatok mellett sétáltak. Abból elég nagy kalamajka volt. 

 

Egyébként ennek a vadászdőzsölésnek majd ott lesz egyszer vége mikor valamelyik kisebbséginek a gyerekét hajnalban lelövik gombászaton, aztán meglincselik őket. De meg is fogják érdemelni. 

Előzmény: Tharkus (155160)