Leadfoot Creative Commons License 2024.03.12 -1 1 76848

Szia, igen, stimmel az azonosításod. :)

 

Nekem sátrazós tapasztalatom nincs, de azt mondom, indulj nyugodtan, mert bőven van erre alkalmas hely. Az is, amiről szó volt Jánosipuszta mellett (ld. a csatolt képet). Van pár épület kicsit arrébb, de az nem sok vizet zavar. Mikor arra jártam, vízmentes volt a terület, bár völgyről van szó.

 

A Lóri szerintem abszolút alkalmas ilyesmire. Kulturált a környék, a kulcsosház mellett ki van alakítva egy kis udvar padokkal, asztalokkal. És elenyésző az esély arra, hogy valaki legyen a házban.

 

A 66-os környékén nem jut eszembe így hirtelen hely. A keleti, Sikonda felé eső oldalon a közeli birtok területén keresztül vezet a zöld, szerintem ott nem opció a sátrazás. A másik oldalon pedig szinte azonnal kezdődik a domboldal, és a 66-os út is elég forgalmas, szóval zajos is lenne.

 

A Pista bácsi pihenője tényleg nem ideális helyszín, közel van a lapisi nagykanyar parkolója is, szóval ott azért lehet forgalom. Esetleg ha elindulsz onnan a sárga +-on befelé, pár száz méterre van egy szimpatikus tisztás, ha jól emlékszem.

A Darázs-kút így fejből nincs meg, de majd nyitva tartom a szemem. Remélem, mihamarabb letudom ezt a szakaszt.

 

Előzmény: jzp2107 (76846)