Törölt nick Creative Commons License 2024.03.06 0 0 879

>> A mami áldása az égi'hønødon is túl van. ✔️
>> A mami nem ingatag;:̛miért magadból indulsz ki?? 
>> Ki vagyok?? Adtam facebookot,- *Na meg umm;:̛most megérdemled azt az idézetet??
>> AZ A MAMI TULȺJDØNA., *tehát » Az a különbség köztem és a Mami között, hogy ismerősök vagyunk;:̛ezért ha ő az ismerősöd lenne, rég nem állna veled*akkor se·szóba.
>> Mije vⱥn•Neki? Ezt már elmondtam;:̛gyakorolj tollbamondást.- Tehát a mamival tudok legjobban gyakorolni;:̛Nagy erőben.̡,
*HFF: Mérd fel a "nagy erő" hasznát;:̛vagyis szorozd meg a ritkaságát az alapvető haszønnal.😊̇
>> ""Szeretni nem lehet... *Hát ez olyan repcse;:̛hogyha én elmennék most,- soha nem tudnád megcáfolni mert nem tudnád leírni, vagyis addig maradnál·ihletetlen,- amíg nem módosítom., *Jártak már így.
>> 'Harmadik bekezdés eleje: Látom teletömködték 'külső tanokkal a fejed,- nem csoda hogy nem működik;:̛ha nálad gyengébb emberek tanácsait·megfogadod. Miért? Mert az Áldás nem így működik --> Szolgáld az erősebbet.
»» Ha meg•megfertőzödsz, és létrehozol egy hamis-kiindulópøntot;:̛vagyis azt, hogy "vagyunk-akik-vagyunk" = 'Azok vagyunk.👆 »» azt ilyen csatával kell leverni., *Ideális-eset'bɇn.💜
>> A Mami azért NŐ repcse, mert kapásból visszautasítana, és soha nem segítene. »» Ezért kell szolgálni a Mamit.💗͗'
>> """és ezt úgy;:̛hogy-Teljesen üres minden.""" »» Hidd el, ezt ő is kitudja mondani.;:̛de csak akkor vallja be, ha rengeteget szolgáltad.

*Ha megérdemelnéd az idézetet;:̛valószínű nem tudnám bemásolni a girl·ⱥccount-ra, ahol•'pl. megígértük, hogy egyforma hosszúságű és színű hajunk lesz. »» De ha rendes leszel;:̛esetleg lefordítom., *Csak mindig máskor vagyok a Mamival.🖤

»» Amíg nincs megvilágosodás;:̛sokat kell titkolózni-repcse
»» Lehet szeretni;:̛ha megdícsér a 'Mami.

Előzmény: repcsepista (878)