Törölt nick
2024.03.06
|
|
0 0
879
|
>> A mami áldása az égi'hønødon is túl van. ✔️ >> A mami nem ingatag;:̛miért magadból indulsz ki?? >> Ki vagyok?? Adtam facebookot,- *Na meg umm;:̛most megérdemled azt az idézetet?? >> AZ A MAMI TULȺJDØNA., *tehát » Az a különbség köztem és a Mami között, hogy ismerősök vagyunk;:̛ezért ha ő az ismerősöd lenne, rég nem állna veled*akkor se·szóba. >> Mije vⱥn•Neki? Ezt már elmondtam;:̛gyakorolj tollbamondást.- Tehát a mamival tudok legjobban gyakorolni;:̛Nagy erőben.̡, *HFF: Mérd fel a "nagy erő" hasznát;:̛vagyis szorozd meg a ritkaságát az alapvető haszønnal.😊̇ >> ""Szeretni nem lehet... *Hát ez olyan repcse;:̛hogyha én elmennék most,- soha nem tudnád megcáfolni mert nem tudnád leírni, vagyis addig maradnál·ihletetlen,- amíg nem módosítom., *Jártak már így. >> 'Harmadik bekezdés eleje: Látom teletömködték 'külső tanokkal a fejed,- nem csoda hogy nem működik;:̛ha nálad gyengébb emberek tanácsait·megfogadod. Miért? Mert az Áldás nem így működik --> Szolgáld az erősebbet. »» Ha meg•megfertőzödsz, és létrehozol egy hamis-kiindulópøntot;:̛vagyis azt, hogy "vagyunk-akik-vagyunk" = 'Azok vagyunk.👆 »» azt ilyen csatával kell leverni., *Ideális-eset'bɇn.💜 >> A Mami azért NŐ repcse, mert kapásból visszautasítana, és soha nem segítene. »» Ezért kell szolgálni a Mamit.💗͗' >> """és ezt úgy;:̛hogy-Teljesen üres minden.""" »» Hidd el, ezt ő is kitudja mondani.;:̛de csak akkor vallja be, ha rengeteget szolgáltad.
*Ha megérdemelnéd az idézetet;:̛valószínű nem tudnám bemásolni a girl·ⱥccount-ra, ahol•'pl. megígértük, hogy egyforma hosszúságű és színű hajunk lesz. »» De ha rendes leszel;:̛esetleg lefordítom., *Csak mindig máskor vagyok a Mamival.🖤
»» Amíg nincs megvilágosodás;:̛sokat kell titkolózni-repcse.̡ »» Lehet szeretni;:̛ha megdícsér a 'Mami.
|
Előzmény: repcsepista (878)
|
|