kensai of origo Creative Commons License 2024.03.04 0 0 145767

"Luis Enrique–PSG ugyanez; Nagelsmann, Rodgers, Lopetegui, Favre, Terim, + Potter, stb. bandánál egyértelműen jobb De Zerbi.

Félre ne értsd, ezeket a neveket nem mostani jelöltként kotortam elő, hanem arra, hogy pár éve ők voltak az aktuális felkapott nevek, mint most De Zerbi.

 

Értettem, de ha most felmerülnének, akkor is De Zerbi mögött lennének nálam a sorban.

Giohoz hasonlóan S. Inzaghi ellen én sem tiltakoznék, ahogy írtam, érdekes opció valóban. De én azért az olaszoknál elért eredményekkel (főleg, hogy az egyébként sok problémával küzdő Juve és Milan is ott van a dobogón, előbbi sokáig közvetlenül az Inter nyomában volt) mindig óvatosabb vagyok. Az vitathatatlan, hogy "három ex-United besült játékossal a keretben, kevés pénz igazolásokkal és már a Lazioval is erőn felül ment".

 

Tényleg eszméletlen kiscsapat bunkerfocis képét mutattuk tegnap; lehet így kerültük el az újabb K.O.-t. Rashford gólja fantasztikus volt, de utána meg két óriási lehetőséget rontott el, ha azokból legalább 1-et bevág, akkor lett volna érdekes a meccs a City részéről is. De 0-1ről tudták, hogy bedarálnak majd.

 

9 fordulóval a vége előtt 11 pontra van a Villa, 24-el jobb a gólkülönbségük, de a lehetséges 5. Bl-t érő helyt nézve a Spurs is 6 tiszta pont + 1 elmaradt meccs + 18-cal jobb gólkülönbségra van, szóval a szokásos roncsderbinek se leszünk a részesei.

Előzmény: nistelrooij (145745)