Stoppo5555 Creative Commons License 2024.03.03 0 2 145761

Hát ez rémes volt, Ten Hag alapból gyengén szerepel idegenbeli rangadókon, de egy Champo csapattól várnék ekkora bunkerezést egy kupameccsen a City ellen mondjuk. Ten hag teljesen kiölte már sztem a MU játékosokból a hitet is bármiféle modern játék legyen, hanem csak biztos védekezés és gyors kontrák...

Emiatt valszeg jobb leváltani, 1-2 jó transzferablakkal se hinné el a keret hogy Ten Hag tud mást játszani.

 

Az a baj ilyen játék után hogy nagyon nehéz ezek után hazai pályán fogadni egy alsóházit és eljátszani a modernebb, domináló csapatot. Ezért van az hogy még a Luton-félék is dominálják a labdabirtoklást MU ellen.

Ez teljes káosz, identitáshiány, és ebből fakadó taktikai toldozás-foltozás, meg még önbizalomhiány is, plusz az erre épülő elvárások merthogy a MU-tól mégiscsak rengeteget várnak, bár ez természetes, egy 4. helyre semmi dicséretet nem érdemelne a MU még akkor se ha most perpillanat az elég jó eredmény lenne szezon végén.

bár a 10 pontnyi hátrányt kétlem hogy a Ten Hag le tudja dolgozni Villa ellen. és a Spurs is sokkal jobb játékot mutatott idén jó párszor mint a MU, pedig az ő edzőjüknek alig több mint fél éve volt csak összerakni és Kane-t is elvesztették nyáron.

 

Valahol ez a mai derbi megalázóbb volt mint egy 4-0 vereség ahol támad a MU és próbálkozik legalább. pláne hogy nektek is kellett volna a 3 pont a BL indulásért.

 

Egyre kevésbé látom hogy mi értelme lenne Ten Hagot nem lecserélni. Pár jobb igazolással lehet tudna vmi toldozni-foldozni, de az édeskevés.