medical aid Creative Commons License 2024.03.01 0 3 29796

...mivel lárhatóan igény van rá, beemelem a régebbi értékelésemet újra:

 

Az utóbbi pár hónapban igyekeztem tapasztalatot gyűjteni, korábban már megosztottam veletek, de - mivel már rég volt - egy részét ide beemelem még 1x

 

Ami engem érint, nekem pár órás turbózásra kellene / kellett a tabletta, egyébként potens vagyok és működik a dolog, bár 65 körül kicsit több idő kell.

A segítség olyan alkalmakra kellene, amiket szeretnék maradandóvá tenni, szerintem sokan járnak ebben a cipőben.

(elég nagy a jelentősége a pszichés dolgoknak, de erről majd később)

 

Végigmentem a hatóanyagokon, nekem így jött le:

 

Sildenafil.

Az igényeim miatt először sildenafil tartalmú tablettát kerestem.

A Richter által gyártott Silderec valamint Virecta ill Spikát sikerült kipróbálnom.

Ami érdekes,h számomra legalább is nem volt semmilyen érzékelhető különbség ezen gyógyszertári készítmények hatása között.

 

50 mg-al volt az első két teszt. A hatás egyértelmű, jól érzékelhető, bevétel után egy órával és onnantól még pár óráig úgy, ahogy szerettem volna. Két problémám jelentkezett:

1. Elég zavaró fejfájás

2. Szinte természetellenes keménység, némi érzéketlenséggel párosulva, magyarul nagyon nehezen élveztem el, ez a partnernek sokszor tökéletes, de nekem már nem annyira.

Következő tesztnél ezt is elfeleztem, kétszerre vettem be az 50-et úgy, hogy a két bevétel között kb egy óra volt. A hatás az érzéketlenség terén ugyanaz, kicsivel kisebb fejfájás mellett.

 

Tadalafil

Gondoltam, annyi jót olvasni a Cialisról, jöhet a tadalafil próba.

Szereztem tadalafil tartalmú tablettát, (Erectalis) 20 mg, először felet vettem be, volt hatása, de

mivel nekem nem 2-3 napra, hanem max 1 napra kellene, kipróbáltam egész szemet.

Ez működne, érzem, viszont a kisebb dőzis jobb nekem,m a 20mg bevétele utáni kb 10-12 órával fejfájás jött rám, ami nem múlt sokáig, és ez tönkretehet bármilyen együttlétet.

Felezve nem éreztem ezt így úgy tűnik az én adagom 10mg.

 

Vardenafil

 

A korábbiak folytatásaként teszteltem egy vardenafil generikumot (Vardenorect), Egy fokkal jobb volt, hatása is volt, az érzéketlenség sem lényegi, fejfájást először nem tapasztaltam, de másodszor már igen... így nem maradhatott el az utolsó fajta kipróbálása sem.

 

Avanafil

 

Szerettem volna a próbát is Spedrával megejteni, de először csak generikumot tudtam szerezni (Atconafil).

100 mg-ost lefeleztem, így 50 mg-al próbálkoztam, a hatás félóra, illetve inkább 3/4 óra után hasonlatos a vardenafilhoz, kétszer próbáltam eddig, fejfájás nem jelentkezett, az érzéketlenség sem volt tapasztalható a minimálison túl, így azt hittem, hogy ez válik be nekem a legjobban.

Spedrával is próbáltam, viszont a fejfájás ismét jött...

 

 

Összegzés:

Számomra két szempont volt meghatározó, minimális legyen a mellékhatás, főleg a fejfájás, valamint a farkamat ne érezzem közben egy testen kívüli bothoz hasonlónak.

 

A Sildenafil túlságosan bika volt, tényleg olyan érzésem volt, mintha műfarkat kötöttem volna fel és szabályosan nehéz volt az elélvezés, bár ment többször is. A fejfájás viszont embertelen volt utána.

Tadalafil lágyabb, hosszabb hatású persze, de a fejfájás itt is utólért, hagytam a csudába.

Vardenafil nagy előrelépés volt a fejfájás terén, és a fura pénisz-érzés terén is, de nem tökéletes

Számomra először az Avanafil hozta meg a tökéletes hatást, de fura módon a Spedrával jobban meggyűlt a bajom mint a generikummal.

 

De persze ez mindenkinél máshogy van, más mellékhatást pl. én a fejfájáson kívül ne is tapasztaltam, bár néha volt olyan megmagyarázhatatlan furcsa érzésem, nem is tudom leírni, olyan fura volt. Mindannyian mások vagyunk, más-más problémával, de úgy gondolom, érdemes végigpróbálni a hatóanyagokat.

Jó lett volna mindezeket a próbákat úgy megtenni, hogy a Spedrán kívül más eredeti gyógyszereket is teszteltem volna, de erre nem került sor, lehet, hogy a generikumok minősége is belejátszott a fejfájásba, ki tudja, melyikben volt még jelen Sildenafil például...

 

És itt jön vissza a pszichés behatás, nálam ez az erős.....ebből kiindulva rendeltem Zerex Classic-ot....próba, de úgy, hogy egyszerre 2 kapszulát vettem be, félve, hogy nem lesz elég a hatása.....nem jelentkezett semmilyen  fejfájás, ezen meg is lepődtem.

Viszont hatás sem volt semmi.......Ezt viszont ellensúlyozta a nem igazán alacsony ár! Persze természetes összetevőkkel reklámozva.

 

Most tehát úgy gondolom, az én koromban nem biztos,hogy mindenféle szer nélkül is működik.....de ne figyelje önmagát közben az ember, mert azzal tönkretesz mindent.

 

Most azért írtam ezt le ilyen hosszan, mert ebből kiindulva is az a lényeg, hogy a pszichés okot kizárja az ember és ne tesztelgesse magát, ne is gondoljon a merevedésére, csak arra, hogy jó a mi vele történik.....

Ezekben az esetekben nem szabadna gyógyszerrel rongálni az egészséget....

Más kérdés, hogy pszichésen megnyugtat sokakat, hogy bent van a tabletta és menni fog (placebo hatás)....nem tudom, nehéz kérdés.....

 

Remélem segítettem, vagy ha nem is, legalább jól használható gondolatokat ébresztettem

Akinek kérdése van és saját publikus email címe írjon