hatosfalat Creative Commons License 2024.02.25 0 1 12647

Nekem ezek jöttek le:

Kuczora nagyon sokat játszott, lődözi a gólokat, de sok a hibája. Igaz sok mindent fel is kell vállalnia és talán picit lépett előre. Mindenesetre végre kimozdul itthonról. Tóth Eszternek hiába a relatíve sok gólja, nagyon sok a hibája, rossz lövése. Tóth Gabi is mindent magára vállal, lövéseket is, számos gólpasszt is ad, de neki továbbra is a problémája, hogy egy az egyben nem igazán tud/akar cselezni, így kevés a betörés gólja. A talpról lövések meg hol bejönnek, hol nem, irányítóként a 45%-os lövőteljesítmény nem túl acélos. És hát ezen a poszton nem lehet elveszíteni a fejet, ami nála még mindig megtörténik a hibái után.

Tóth Niki nagyon kevés játékidőt kapott, Lancznak meg idén nem mennek a lövések, gólpasszokban meg mindig is gyenge volt.

Albek sajnos továbbra is bizonytalan, hiába fejlődik, de sok a technikai hibája, nem jókor elvállalt lövése. Benne van a jövő, de most még elég nagy rizikó a játéka.

Csíkos Luca tragikusan kezdett az első két meccsen (3/17 lövőstat), de utána magára talált, majd a végén megint visszaesett. De benne van az x faktor sztem.

 

A jó és rossz megmozdulások nettója: gól+kiharcolt hetes+kiharcolt kiállítás (ezt felével vettem)+ziccerpassz - rontott lövés - technikai hiba:

 

Tóth G.:  13,5

Tóth N.: 11,5

Kuczora: 8

Ivancok: 7

Tóth E:   3,5

Marincsák: 2

Albek: -2,5

Lancz: -6

Csíkos: -19

Előzmény: Tonio 2.0 (12643)