EgyfejűSárkány Creative Commons License 2024.02.25 -2 9 696221

"Leggeri, az 55 éves francia köztisztviselő 2015 januárjában került a Frontex élére, majd megbízatását 2019-ben megújították. Korábban dolgozott a francia belügy-és védelmi minisztériumokban is, a migráció egyik legnagyobb szakértőjévé vált az évek során. 

2022-ben, amikor lemondott a Frontex vezetéséről egyértelműsítette, hogy nem ért egyet az Európai Unió migrációs politikájával, és azt is elismerte, hogy munkája során „már nem tudta eldönteni, hogy az ő feladatuk a migránsok Európába való bejutásának megakadályozása, vagy éppen ellenkezőleg, a bejutás elősegítése azzal, hogy a menedékkérők jogainak képviseletét is felügyelniük kell”. 

Az is világossá vált számára, hogy 

az Európai Uniónak a migráció nem több, mint egy „megvalósítandó projekt”, amit tovább kell folytatni. 

Ezt igazolja az is, hogy a Bizottság szinte valamennyi jogszabálytervezetében a „migráció menedzseléséről” beszél, arról, hogy tudatosan szervezni kell a migrációt. Leggeri akkor úgy nyilatkozott, hogy „tehetetlen” volt a valódi küldetésével szemben, ami a migráció visszaszorítása lett volna.

"

 

https://www.origo.hu/nagyvilag/2024/02/a-francia-nemzeti-tomorules-ep-listajan-indul-a-frontex-volt-vezetoje-aki-azert-mondott-le-mert-nem-engedtek-neki-megvedeni-europa-hatarait

 

Egyértelmű bizonyíték arra, hogy a brüsszelita  bagázs  a  globalista  oligarchák érdekei szerint  akarja elárasztani Európát   IDEGEN NÉPEKKEL,  teljesen  fölszámolva az  őslakos  népek SZABAD ÖNRENDELKEZÉSÉT  és a SAJÁT  MAGUK és ŐSEIK által fölhalmozott  értékek birtoklását.