csíkos-háTTú Creative Commons License 2024.02.23 -1 10 33556

Igen. Gyakorlatilag kisöntöli, kvázi rövidre zárja a DCC jelet, így nagyon megnehezíti a beépített dekódernek, van úgy, hogy el is lehetetleníti a kapott parancsok értelmezését. Ráadásul egy kb. 50-250mA állandó, konstans terhelést visz a komplett rendszerbe, ezért "zizeg" a modell jól hallhatóan a digitális pályán, ha dekóder van benne.

 

Vissza kellene hívni minden eladott modellt, és visszaküldeni a gyártónak mert súlyos konstrukciós hiba van benne!* Javítsa ki! Erről nem a kereskedő tehet, pláne nem a vásárló, és nem is az ő dolguk!

 

*: Ez csak a hab a tortán. Az idióta, feszültség stabilizátoros védelmük a beépített puffer elkokhóz szintén megér egy misét! Már a PLUX22-es csatlakozóval szerelt V63-ban is okozott komoly gondokat, és amúgy is, elvi szinten hibás, magyarul papíroin sem működik, a gyakorlatban meg szó szerint felrobbanhatnak a beépített SMD kondenzátorok.

Gyakorlatilag az ACME PLUX22-es elektromos alaplapjai helyett egy teljesen újat kell tervezni, és legyártani, mert a meglévők használhatatlanok!

Teljesen vízszintesek: erre selejt, arra se lejt...

 

Nem viccelek egyébként, a Modell&Hobby helyében küldeném vissza az egész szállítmányt a feladónak! Tuti, hogy nem ilyet rendeltek!

 

Előzmény: szalamander007 (33555)