Boarhunter Creative Commons License 2024.02.21 -3 5 154981

Pont magasról szarok rá, hogy miért morzsolsz el könnycseppet.

Egyenlőre még nagy a pofa...csak kérdés, meddig? Mert a fijjug gőzerővel dolgoznak az állami erdők privatizálásán. Aztán lesz majd csodálkozás meg fogaknak csikorgatása, amikor az új gazdik nem akarnak "idegeneket" látni az erdejükben és hirtelen az eddig látogatott gombászterületeitek le lesznek zárva.

A természetvédelem ugyanezt csinálja már most kicsiben. Ész nélküli tiltás, mert csak. Hogy ne is lássa senki, mit csinálnak és nem csinálnak az összetarhált pénzekből. Jó esetben ha fizetsz, beléphetsz, rosszabb esetben még úgy sem.

És igen, úgy érzem, kiszorulok az országból amikor a Zalán nem evezhetek végig semmilyen időszakban mert a természetvédő szarháziak nem engedik, amikor a Dráva mentén a magára hagyott, eutrofizálódó kavicsbányatavakat meg sem közelíthetem, nehogy dokumentáljam a pusztulásukat, amikor a Dráván ami határfolyó, sorba kell állnom a fizetős engedélyért(és nem biztos, hogy jut mert akik ebből élnek, előre lefoglalnak minden időpontot) ha a magyar oldalon akarom vízretenni a hajómat, a túloldalon a horvátok meg minden kecmec nélkül halásznak, horgásznak, motorcsónakáznak és jetskiznek.

És igen, úgy érzem, azzal is egy újabb helyről szorulunk ki amikor egy ilyen őserdős kamudumával szüntetnek meg egy túraútvonalat ezek a büdös gyökerek mert pont beleillik abba a képbe, hogy a természetes környezet az az ő játszóterük és mindenki húzzon onnan a picsába.

De ha neked jól esik, hogy a fejedre szarnak, hát vedd le a sapkád, hogy jobban érezd...

Előzmény: cc (154980)