jbaal Creative Commons License 2024.02.19 -1 1 16542

Na megjött a válasz, szerintük, ha késik a saját vonatod, az utazás megkezdhető egy korábbi vonattal is akár a jegy érvényességének kezdete előtt 10 perccel. Csak akkor jó lenne felhívni a homo kalleruszok figyelmét is erre, mert ez így önmagában semmit nem ér egy tajtékzó vasutassal szemben. Mutogassam nekik ezt az e-mailt?

 

Firtattam még azt a témát is, hogy mi a francért nincs egy kis türelmi idő, hogy a vonat indulása után 5-10 percig lehessen még jegyet venni, ugyanis rendszeresen előfordul, hogy már a kiindulási állomásról 1-5 perc késéssel indul a vonat, de az hivatalosan nem kerül elismerésre, így a rendszer lezár a menetrendi indulás idejében, viszont lehet, hogy pont így éri el az ember a vonatot az utolsó pillanataban.

Természetesen a nagy szent bliccelésellenes kampányban ezt az "óriási" kiskaput ezt nem enegdhetik meg maguknak, de szerintük a legtöbb esetben elismerésre kerül a késés, és ennek megfelelően tolódik ki a jegyvásárlás lehetősége, de ha mégsem, arra nincs megoldásuk. Menjél a következővel és nézd végig, ahogy elmegy a vonat előtted. A régi jegyrendszerrel ezek semmilyen problémába nem ütköztek, sokkal egyszerűbb volt vele minden.

Előzmény: f_k (16535)