JarnoTrulli Creative Commons License 2024.02.18 0 0 9679

nekem nem igazán jött ez be

folyamatosan csak SC, SC, SC, vontatott volt, és mindezt mi időnk szerint nagyrészt éjszaka.  2 órát hagytam ki alvás miatt (10. és 11. órát) 12.-re már fent voltam. Nem lettem volna érintett Rossi ügyileg, szerintem már rég otthagytam volna ezt.

 

GT3-as szinten szerintem ez erőtlen volt. Vagy ez a pálya nem passzol ezeknek az autóknak vagy a BOP volt szar, vagy esetleg mindkettő. Lehet a BOP volt elcseszve. Kvali és a futam idején is ment a variálás pont a Porsche és BMW közt. Lambonál is volt, de itt ebben a mezőnyben nem igazán voltak tényezők semmilyen fronton. 

 

végén is vártam, hogy történik valami, de szinte csak vonatoztak. 1 ilyen próbálkozás volt, de ott pont a 46-os autó húzta a rövidebbet.

egész verseny összképe az volt hogy a Porsche egy lépéssel a többiek előtt, mögötte meg vonat. Sorrend a végén szép, hogy ilyen szoros volt, de köszönhető a millió safety carnak ami mindig összehozta a mezőnyt. 

 

Campbell (és persze a Porsche) éve eddig nem kicsit sikeres. Januárban nyert Daytona 24 órást, most meg Bathurst 12 órást. Mindegyik győztes egységnek a tagja volt. 

Előzmény: nicko (9678)