repcsepista Creative Commons License 2024.02.17 0 0 834

UFOzzuummm... miEeee...az idő? -(adva)agyon vágása, Óh jöjj el idő EndŐ-bendő? -te DRÁGA?- ÜdvözitŐ? -szent, követe, az égnek? -Hadak hada hadoba had teljék be a VÁRT?- idő? -aftung aftung lugané a sárnak egy pofont,libertata libmaj kacsmáj ludeganedara, egy kacsa $$$... köcsög? -kölcsön? Robotuk bótuk legyünk, vagy magyar?- ok szabad? Szab-ad- szavat -savat szivet szivat ad a magyar nép valhalla?
                   4.: Kávézzuummm... tea, megint a fiaim lelték, valami tuladagölt vitamin ital, de ténleg fellök? Fita, momnduk elkerülhetelen hogy xesz, na szex? -hogy ne kerükne be az állatiba ugyis, hogy a gyümölcsökbe csök, -is van annyi, ammenyi az állatnak kell? Az összes ezek a junk, dzsank italok, röbtön meg zavarnak, de monduk, ezt már a fiAInk is érzik, mert álmódban, mindent meg lehet tudni, csak mi az minden? (fita, a legtisztább természet, meg méz Nekta Rina?) Na am találkoztam a barátunkkal, most 18 éveskorátul (ma 65) ismerem, őt sevették fel sehol otthon, az iskolákba, azért jöttek ki, de otthon negyon jó állásban voltak a szülei, és itt kint? Na ráment, de neki egy nagy csecsü nő kellene, és ha tudok olyat, akkor ő ráharap azonnal? (Fercsi bátánk, akarta a Argan Tina jeuzsutia egyetmbe, teljes ellátás,lakás,Palit is szinész lett) Na az állatod-on, az első, hogy meglátom hogy ez egy állat, ide a hinduk, hogy mennek feletye, és most ők addig nem tudtak még lemenni, hogy ez ami most itt lefetye, az egy ROBOT VALAMI?-szelem mi?- és itt van, az amit szerEetnék hogy meg láthatNUNk,vagy NUK, ami most nagyon fenyegetőznek, a NUKINUK NAKIAIK KAKIAIK UK?- MUKAISOK AJJASAIK? Zitt most az hogy ki itt a teremtők, és a tuljdonoSAIAIK, ami MIÉRT NEM LEHET EBBE BELE? -SZÓLNI, fita, itt vicca Bá bá bá...aha bámulnak a Bábell? (Óh milyan, szépen csngcsengő, ha egy sziv ÉNJÉZIMÉN FÉNY? - Toronyra, megkérdezték hány óra, jaja róka? -róka koma spórul jár? Most, ha fiaiam, igen,álmódba mindent negtud666...haccaCáré haccaca Goldy Mummy mallacca jaccaca jaccaca...
                    5.: Ha nincs olyan hogy rossz, orosz, na kellett az általnosba hogy szó társitás, és én rossz mint az orosz? -na már akkor, kirugtak volna ami most itt lene mi? -jaja MOST IS ITT VAN, HA KETTEN MOM MMM...Fita, én ha van olyan, hogy HA TE NEM MAGAD MAGOD TUL, MAGUNKTUL, MA GAN, GENÉ? -DOM BOOK ZOOMBIZZOM BÓTUK KIRAKAT? -SÁR ÁRIAK SÁR VÁR, ARAD ÁRAD, VILÁGOS, SÉP VÁROS CLUJJJ... NE FO$$$... vissza ne né?- azaz most megint had érintsem, hogy GOLYÓKBÓL TESTÜNK VAN, NA MOST, ÉN ELŐSZÖR A NAGY KÖZPONTI AGYKONPUTERÜKET (JANUK8:44! MÁLÉ SZÁJU KISLÁN, JEEE...HOVA TOVA TOLATOL?) AKARTAM...fita, ez nem az hogy ez hülye, hane, valóság, ami az amit a BbLila lába közzé nyomok, na nem az eném, a tied,na itt van hogy akik megfeketedtek, azt az hogy vagy NEM EMLÉKEZTEK, vagy ténleg törÖlték emléküket, ha kukuk? - ami apuÉNK, nem lehet? -na ládd az Ancient AlienÉkes ca$$$... de lyukas a kas kirepült a pulyka kakas, most szét akarnák darabülni MOMUSÁNKAT, AZAZ PONT AZ KELLETT VOLNA? -SMIRNA! VOLNA MOMUSE MUMUSA ÜSSE KŐ? APU KASZA KŐ, KASZA KA$$A FA SZA? )kérdig az Ancient AlieNUKat, luk? - és NEM! Nona ez lenne, jogy az Isten? -naz azonnal az MI ATYÁNK! Fita akik dicsó kirull ég és föld kuró, na meg a kuromuNUIKAIK mániás UKu$$$... UK. AZ UNITED KIROLL ROLLÓ? RULL ROTTY... Fita, ezt valakik, ténleg ugy csinált666... tRöha, itt amit hogy most ismét, onnan hogy látom azokat vasbolgóAIkat, ami ez is, ezt nemcsaka Holdad, MOONUK MONYUK MONEYY MAK MAK MAK MAK MAKING? -ÉHES DISZNÓÓDISZ MAKKAL ÁLMODIK?- hanem itt ezt a gizs föld Göm Böskét is valakik vagy ők csinálták, a kezdetüktől fogva, na most itt az van, hogy olyan a magyarOknak, hogy kezdete, sitt a BbLila lába közzé nyomok, kezdtben vala a HANGOD HUN GOD, HUN VAGY? -VAGY OK? Nincsak vicchang?
                   6.: Ha most belevágok egy nagy fába, akkor ismét, mi magyarok AZ EGÉSZ ÉGÉSZ ÖRÖK VILÁGMIDN S ÉG, AZAZ MINDEN MI KÖRÖTT-ÜNK FOROG, AZAZ ITT HA KEZDÜNK MAGYAR RULL, GONDOLKÓDNI? -Fita Fercsi bátánk,ABRAKADABRA...na most ITT MESE NINCS, A MI MAGYARÉDESANYÁNK FÉNYE NYELVE? Amit én mindig itt...ládd EZEN A KIK HU-JUHUNK-ON? -VAGY MIND JUH HU HU HUHU? -VAGYUNK,(NEM HUS SEM HU SITA) DE ITT MIKOR ÉNJÉZIMFÉNYÉN... most az az, hogy olyan FÉNYÉN EMBER? Ez az amot eleinte bevillogtam, hogy azok akinek SZÁRNYA VAN, AZOK ELTUDTUNK REPPENI, AKIK NEM, AZOK MARADNAK, ÉS EZT LÁTNI KÉNE, RAJTAM KIVÜL, MÁS SZEMEM -DE SATUBA? - GOLÓJA? Zna az hogy valakik, EZT UGY HOGY VANNAK A RÉSZVÉNY TÁRSAS TÁRSASÁGAIK?-FEKETE UFO- $$$ -most az hogy én az enyéimet, nem adom senkinek, még kölcsönbe $$$...na most, eleve olyan hogy vegyél egyél vasat? -nőljön jön, meg a hasad, hasad? Most ez nekem azonnal, mi az hogy nem emlékszem, az álMOMra,és az nekem, most is, irtó olyan fáj dalom, amit addig, mng meg nemtudom, azaz ...fita valamellik este, elfeledtem,az kb 70 éve, minden esti imám, ami nekem most az Én Mennyei Atyámmal, (mindig EGYEK EGYEK VAGYUNK, NICSAK HA KIRULL?) beszÉlek, és ha nem bánt senkit, ez rám vonatkozik,akor tudok beszélni ugy, hogy most...fita, az összes Csillagvilágok, velem bennem,azaz az jogy nekem neked nekünk van EGY JÓ ISTENATYÁNK, na most jön 2002 -2-22évfordülő, hogy A MI ATYÁNK, TÉNLEG JÉZUS LÁTOD OLYAN VAGY MNT ÉN? FÉNYEM!!! -NA MAGAM LÁTTAM A NAGY NAPTÜKÖRBE... -leirtam, és nagy nagy veszteség, de vesziteni tudni ke? -nyelni?
                    Innen, hogy KÉPzeLITitek, hogy csak ugy, neked nem kell tudni se látni, és jönnek és alád nyulnak, ami most az hoz, fita, ezeket állandóah szemÜNK, szem UK? -mesz? -nincsa, mikor ugy néz ki, hogy most végleg lenyelnek? - de a lu lába? -patkója? -ládd a Matrix film vége, hogy végül is, minden jó lett jó lett... jojojojooo...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (831)