Tisztelt lélektársak,
hol is kezdjem???
Róma gyönyrű lehetett/Cure/, remélem képek is u.o. jók lettek..
2.:
Múlt szombaton alapitottunk 1 együttest, a felállás a korai Cure-era: dob, basszus, gitár..ének..
amugy az egykori "Pislogó lónyál" pár tagja is ott volt a "válogatáson", de én még nem fogtam gitárt a kezembe, ezért megnyertem a tendert..he-he..
keményen folynak..a sörök...a próbák..a 10.15 felét tudjuk már játszani hamisan.
elsö fellépés legközeleebbi Cure-turné elözenekaraként...próba ma megint/mingyá' megyek/
Más:
mindenkinek ajánlom a w3.swi.hu/darksite/ vendégkönyvének megkukucskálását, ahol egy magát Cure-hallgatónak valló polgártársért kellett tűzoltókat hivni, mert iszonyúan leégette magát../sárdobálás után beégett/
Sajnos -mint kiderült-rosszul emlékszik a bécsi koncert pár motivumára...főleg olyan dolgokkal áll elö, hogy a koncert fő attrakcioja"a gallupék" elnevezésü csoportosulás szégyenteljes viselkedése-kivánom neki hogy jusson el EGY IGAZI CURE KONCERTRE...mert szerintem nem volt ott Bécsben.
Mi van még???
MÁJUS 24.-én AZ EINS LIVE NEVÜ MŰHOLDAS RÁDIÓ LEADJA A CURE OBERHAUSENI KONCERJÉT.KÉREK MINDENKIT AKINEK VAN BELTÉRI MŰHOLDVEVÖJE? ÉS DECKJE? AZ METÁL SZALAGRA PRÓBÁLJA FELVENNI.
ASSZEM AZ EINS LIVE AZ ARD/1-es német köztévé/MÖGÖTT VAN A 7.38 MHZ-n.
GÁBOR és KII,
KÉRJÉTEK EL ESCARGOT_TÓL hamburgi évnyitó koncertet 2 metál szalagon van nála..irjátok meg CD-re, mert nagyon jól szól....
Most ennyi.-szasztok-
-gallup-