bszzz Creative Commons License 2024.02.16 0 6 5684

Egészen pontosan Nagykátán történt, nem is Szentmártonkátán.

Hosszú évek óta a nagykátai MOL parkolójában áll több térségi busz, egészen pontosan 4, hogy a buszok, és a sofőrök autói férjenek, plusz napközben a kiállásukat töltő buszok is keg tudjanak ott állni, úgy parkol ez a 4 busz, hogy a parkolo bal eljében/bal hátuljánan/jobb elejében/jobb hátuljában.

RTR-897 helye a bal hátsó volt, a parkoló olyan, mintha egy buszöböl venné körbe, tehát szintkülönbség van a parkoló aszfaltja, és az azt körülvevő tér felett. Na ez a bal hátsó parkolás úgy történik (amúgy azóta is) hogy a busz segge felvan engedve a “padka” fölé, így közelebb kerül a talajhoz, az oninózus napon a közteresek összegereblyézték a leveleket a parkolóban, több kis kupacot hagyva, pont egy ilyen kupac fölé tolatott 897, és a levélkupac, meg a padkanagasság már elég volt ahhoz, hogy az amúgy sem magas credo hozzáérjen a levélhez. 
Egyébként a sofőr, aki a busszal volt, pár hónapra van a nyugdíjtól, sejthető, mennyire nem hiányzott ez neki mèg a karrierrjéhez. És ő a szentmártonkátai, nem a kiégés helye.

így kerek a sztori, gondoltam leírom akkor, ha már jobban belementünk. És ez 100%.

Előzmény: robbanómotor (5683)