Homes4you Creative Commons License 2024.02.12 0 0 773

Kedves KisFickó2!

 

A nm áras írásodhoz nem kívánok hozzászólni, mivel úgy írsz árakat, hogy nem írod mellé a műszaki tartalmakat. Műszaki tartalom feltüntetése nélkül árakat írni kb. olyan, mint az, hogy "mennyibe kerül egy autó?". Sajnos manapság jellemző, hogy ad valaki az ügyfélnek egy nagyon kedvező árat, az ügyfél őt választja, majd a kivitelezés közben jönnek a meglepetés költségek. Kevés olyan cég van, aki a kivitelezési szerződésben vállalt árra garanciát vállal. Mi büszkék vagyunk arra, hogy az ügyfeleinknek soha nem került többe a háza, mint a szerződésben vállalt ár (pedig volt infláció, háború, anyaghiány, stb...).

 

Ezt az írásodat kommentálnám:

"Én egyébként a PR Elementet egész korrekt csapatnak tartom, csak drágák nagyon. Már voltam náluk a tüzöltö utvcai irodájukban, de náluk egy Liapor négyzetméter 650-700-ra jön ki. most nem tudom, hogy ez túl van-e árazva, vagy ez-e a reális, mert normális cégnek tünnek. A Liapor mondjuk mindenhol drága. De megprobalok azért náluk olcsóbbat keresni vagy üsszehasonlítani másokkal legalább. egyébként elmondták, hogy a Hones4You-nak az összes házat ők építették:-))) a Homes4You egyet sem csinált meg saját maga, és a Liapor falakat is tőlük veszik. Úgyhogy szerintemha valaki Liaporban gondolkodik, az érdemesebb, ha őket megkeresi, mert megspórolhatja a rájuk tett extra profitot, és ugyanazt kapja:-)))"

 

Az, hogy a Homes4you-nak ők építették az összes házat egyszerűen HAZUGSÁG!  A Prelement a Homes4you-nak falakat szállított, azon kívül nem készített a Homes4you-nak sem alapot, sem tetőt, sem semmilyen más munkát. Ha ők valóban ezt mondták, akkor kérem írja meg nekem a boldizsar.andras@homes4you.hu-ra a nevét és elérhetőségét, mert tanúra lesz szükségem, hogy a szükséges jogi lépéseket megtehessem! 

Emellett megemlíteném, hogy 2023-ban szerződést kötöttünk a falazat gyártójával, közvetlenül a gyártótól kapjuk a liapor falazatot, közel egy éve nincs kapcsolatunk a Prelementel. Az ebből adódó óriási keresletcsökkenésüknek köszönhető, hogy jelenleg generálkivitelezéssel próbálkoznak. Kérem nézze meg social média felületeinket, ahol valódi, jelenleg is zajló építkezéseinkre kaphat rálátást! Míg mások oldalain csak hirdetés van, nálunk a valódi munka is látható.

 

Üdvözlettel:

 

Boldizsár András

Tulajdonos és kivitelezési vezető

Homes4you

Előzmény: KisFickó2 (761)