Bofied Creative Commons License 2024.02.11 0 0 13412

Üdv!

 

Következő a szitu: ingatlan vásárlásban vagyunk benne (termőföld), és megbíztunk egy ügyvédet, ügyvédi iroda elvileg, neten találtam. Viszont nagyon befürödtünk vele, nagyon balfax az ügyvéd, nem tud egy szerződést normálisan megcsinálni, tele volt hibával, nekem kell elmagyaráznom neki az új szabályokat (pl h a vételárat fel kell bontani a föld és a rajta levő épület értékére), ráadásul külfökldi a tulaj, és postázással menne a dolog. Ezeken kívül is volt neki balfaxsága, összességében miatta jó két hetet buktunk már az amúgyis hosszadalmas eljárásban (kifüggesztés, stb..). Mellesleg a hibáit nem is látja be, hanem megpróbálja kimagyarázni meg hárítani..

na mind1, most odáig eljutottunk, hogy kipostázta a tulajnak külföldre, ellenben nekem nem küldte el a szerződés végleges verzióját, így nem tudom h hibátlan-e. Na de nem is ez a lényeg, hanem hogy ha kiderül h ez a szerződés is xar, én lecserélném az ügyvédet, ennek a menete érdekelne. Még csak konkrét összeget sem mondott amúgy a megbízási díjra, így azt sem tudom mennyivel akar lehúzni. 

Ha lecserélem hibás szerződés miatt, akkor követelhet tőlem bármi összeget? Én úgy gondolnám nem.. Elvégre nem teljesített..