Schenouda Creative Commons License 2024.02.10 0 2 19163

Amennyire ki lehet értelmezni, amit itt írtál, egyáltalán nincs köze most sem ahhoz, amit kérdeztem. Hosszan írsz, mintha ez egy komoly "magyarázat" lenne, de ugyanolyan szócséplés, mint a többi. Még egyszer elmondom: a kereszténység, a klérus soha nem tiltotta különösebben az Atlantisszal való foglalkozást. Korai keresztény írók is beszéltek róla, sőt többen példaként hozták fel, hogy földek el is süllyedhetnek. A 19. századig nem csak Atlantisszal nem foglalkoztak tudományosan, hanem sok minden mással, ahogy nem volt mondjuk tudományos antropológia vagy meterológia se még a 18. században és egy csomó más dolog.

Nem értem, minek összehordani mindenféle keresztényellenes kirohanásokat ebben a fórumban, mikor ez nem az a fórum (van ilyen az indexen, ott csépelheted őket). Egyszerűen kötöd az ebet a karóhoz, mint megint:  "...jobb volt inkább ördöginek titulálni, és ignorálni... mind a piramisokat mind Atlantisz legendáját". Hol olvastál ilyeneket egyáltalán? Így képzeled el? Ennyi az összes...?

 

Én kijelentem, hogy semmilyen kutatásomban, semmilyen teóriámban nem próbált gáncsot vetni, elhallgattatni, se a keresztények, se a klérus!!!! (Pedig valószínűleg én is eltértem az ő világuktól, mikor vénusziakról, Luciferről és a bukott angyalokról beszéltem...)

Előzmény: Törölt nick (19161)