MemetikaTan Creative Commons License 2024.02.07 -1 0 160

Valahogy így fog kezdődni, a Templeton-díjra esélyes angol nyelvű publikációm:

 

Az ateisták még mindig azt HISZIK, hogy az az "Isten", amit egy "Biblia" nevezetű mesekönyvben leírnak. (!) (?)  Persze, hogy vallás, így az ateizmus.

 

Az ateizmusnak valóban nincs semmi értelme sem. Tudományfilozófiailag és logikailag is "Babig" tagadás. Vagy aBabigizmus. 

 

 

Ez az egész "Isten létezik" vs "Isten nem létezik" filozofálás marhaság. Néhány nagyon egyszerű dolgot kell csak végiggondolni és logikusan.
1. Mi is "Isten" ?
2. Miért is az "Isten"?
3. Tehát azért az "Isten" mert úgy lett kitalálva?
4. Ez logikai hiba. Körkörös érvelés. Marhaság !!!

 

Az ignoszticizmus vagy igteizmus az az elképzelés és filozófiai irányzat, hogy Isten létezésének kérdése értelmetlen, mert az "Isten" szónak nincs egyértelmű meghatározása.

 

Az ateizmus ál-tudomány és ál-filozófia. Valójában csak egy ellenvallás, tagadás-vallás.

 

" Tudományos (kognitív) Isten" : Úgy értem, amely megfelel a tudományos módszertan, helyes érveléstan és empirizmus szabályrendszerének. Adatgyűjtéssel és megfigyeléssel indul. Aztán adat rendezés és feldolgozás után végigmegy a legszigorúbb tudományos módszertani folyamaton. Tehát nem kitalált, hanem feltárt, bizonyított és tesztelhető is. Akár te is tesztelheted. 

 

...............................

 

Nos nem fogok kedveskedni és hajbókolni. Meg kivenni olyan gondolatokat, ami a vallásokra kedvezőtlen.  Érjék be a Tudományos Kognitív Isten bizonyítással és ezzel az ateista ideológia megbuktatásával. Ha így még sem lenne majd elég a díjhoz ... hát nem fog zavarni, az sem. 

Előzmény: MemetikaTan (159)