Hernyofan Creative Commons License 2024.02.06 -8 4 157120

Tiszteletem!

 

Az alábbi modellek keresik új, szerető gazdájukat:

 

1, Roco 72361, ÖBB 1043.02

 

A modell gyári hangos. Újonnan vettem, minimálisan volt használva. Hibátlan állapotú. Kiegészítők fel vannak szerelve, egyik vége vontatásra van kialakítva, a másikon teli kotró, csavarkapocs, tömlők, stb.. Maradék kiegészítők mellékelve hozzá.

 

 

Ára: 95.000 Ft.- ( gyári hangdekóderrel )

 

2, Roco 73093, ÖBB 1041.08

 

Ugyanazt tudom írni, mint az előzőhöz: ez a modell is gyári hangos. Újonnan vettem, nálam csak néhány próbakört futott. Hibátlan állapotú. Kiegészítők fel vannak szerelve, egyik vége vontatásra van kialakítva, a másikon teli kotró, csavarkapocs, tömlők, stb.. Maradék kiegészítők mellékelve hozzá.

 

 

Ára: 95.000 Ft.- ( gyári hangdekóderrel )

 

3, Ezzel teszek még egy próbát, mert nem érkezett rá érdeklődés ( mint kiderült, szerencsére, egy próba során ugyanis fény derült arra, hogy hibás a motorja, így ez újra lett cserélve ), de hátha valaki most beleszeret:

 

Piko 97736, CargoServ Vectron.

 

Ez még az első Vectron kiadások egyike. A modell hibátlan, ESU Lokpilot 4 dekóder van benne, csomagolása a gyári. Pálya hiányában pár kört futott csak.

Az eredeti modell még a kezdeti, egyszerűbb kiadás volt, így pár apróságot barkácsoltam rajta:
- az egyik végére készítettem pár kis kiegészítőt, hogy valósághűbb legyen ( felkerültek rá a légtömlők, különböző csatlakozók, stb. ), a másik végét meghagytam vontatásra kialakítva.

- A vezetőállások kicsit ki lettek festve ( a kasznin a faluk is, hogy ne neonsárga legyen belülről ), kerültek bele napellenző rolók

- Egyéb apró festések, pl. a tetővezeték kompletten, kamerák, vagy épp a vonatbefolyásoló vevőtekercsei

- Az áramszedők le lettek cserélve a régi változattól az új, szép változatra, a szigetelők le lettek festve.

- Az új áramszedőkön kívül most már kapott egy zsír új motort is, ez egy métert nem ment

 

 

Ára: 70.000 Ft.- ( dekóderrel )

 

Érdeklődni lehet a groszbalazs1_kukac_gmail_pont_com email-címen. Csak személyes átvétel lehetséges, nem postázok. Erre Budapesten belül - esetleg környékén - bárhol, egyeztetett időpontban sor kerülhet.

 

További kellemes napot kívánok mindenkinek!