AlterEgon77 Creative Commons License 2024.02.05 -1 1 23567

Pont ezért kellene 2-3 rutinos, de már 30-40-50 percet nem igénylő/bíró játékos, aki a kispadról beállva, "hidegen" is hoz egy (a mi szintünkön) jó teljesítményt, hogy ha a fiataloknak nem megy a szekér, akkor tovább tudják lendíteni azt. Mint a Fradiban Tomori.

Elemezvén a játékosok és az edző  hétvégi teljesítményét, Bordás sajnos hiába jó védekezésben, ha támadásban szinte használhatatlan. Kuczorát valóban cserélni kellett volna védekezésben, mert nem volt túl acélos, de amikor Kovalcsik védekezett, ő is rendkívül sokat hibázott, és szerintem HG azt gondolta, hogy fontosabb a kevés csere, a gyors támadásvezetés lehetősége. Luca jól védekezett kettesben, de azért párszor előfordult, hogy későb lépett be a hármas mellett kifelé cselező játékos megállítására. A másik oldali kettes védekezés általában még gyengébb volt. A szélsők sokszor túlzottan besegítettek a kettes pozíció védekezésébe, és ott maradt üresen a szélső, ebből is sok gólt kaptunk.

A lényeg viszont az, hogy ha és amennyiben igaza volt TT-nek abban, hogy nálunk kimondva is az a védekezés filozófiája, hogy mindenki a saját emberét fogja, és mindenki oldja meg 1 vs. 1 a védekezést az adott támadóval szemben, akkor nagyon gyorsan (vagy ha lehet, még annál is hamarabb) edzőt kellene váltani, mert ez kb. sehol sem működik, ahol komoly védekezést adnak elő...

Előzmény: ducikenyér (23566)