ZLajos Creative Commons License 2024.02.05 -1 0 23561

A dán csapat megszerezte az első csoportbeli győzelmét, naná, hogy velünk szemben. Vállalható az 5 gólos vereség, sztem rajtunk múlott, hogy nem lett szorosabb.

Két remeklő gólgyárosunkat hosszú ideig jegeltük a kispadon és az sem mentség, hogy Csenge villámgyorsan begyűjtött  két 2percet, félő volt, hogy a tendenciózusan vezető jómadarak alig várták, hogy két kulcsemberünket a játéktéren kívül tudhassák. Csengét támadásban be kellett volna hozni. A mérkőzés nagy részében a védekezésünk változatlanul pocsék, Annától nem várhatjuk, hogy egyedül mentse a mundér becsületét.

Kurucz Aida. Nemcsak rajta múlik, hogy itt tart jelenleg, ahol. Egy 22-es csapdája. Nem volt rá alkalma, hogy hosszú sérülése után igazolja kvalitásait, kevés játékidőt kap. Nem biztos, hogy a Nykobing ellen kellene bizonyítania elsősorban. A NEKA ellen pl kapott 3 perc játékidőt, ebből 2 perc bünti volt... Ahol Ferenczy, Bánfai, Csire, BB (nem megbántva őket) aránytalanul több játéklehetőséget kap, vajon az ő játszatására mikor kerül sor? Meggyőződésem, többet érdemelne. Ráadásul ő jövőre is a mi szekerünket fogja tolni...

Mindezen túl a vasárnapi meccs elvitathatatlan hozadéka Csíkos Luca első félidei szenzációs játéka! Bravó Luca, csak így tovább!