doksi Creative Commons License 2000.05.11 0 0 6
Sziasztok!

Az utóbbi időben kicsit elhanyagoltam kedvenc topicomat, de van mentség: megejtettük a várva-várt velencei utat. Az összes itt leírt tapasztalat nagyon hasznos volt. Egyenesen Punta Sabbioniba mentünk, ahol nem dőltünk be az integető uraknak - ezek mind magánparkolók, ahol napi 8.000,- líráért őrzik a járgányt. Ha tovább mész a hajóállomás mellett a strand felé, lesz ingyen parkoló is - bár azt nem őrzik és napon is áll az autó.
Mi árnyékba és őrzött helyre álltunk - ugyanis első dolgunk volt, hogy kerestünk a faluban szállást. Van kemping, kiadó szoba, vadkemping, minden, mi szem szájnak ingere.
Punta Sabbioniból kb. 1/2 óránként indulnak hajók Velencébe - mi három napos bérletet vettünk (a 3 nap alatt egyszer ellenőrizték), a retúrjegy 10.000,- líra.
A város tényleg gyönyörű - és tényleg tele van. Érdemes sok helyre korán (nyitásra, nyitás előtt valamivel) odamenni - mi így voltunk a dózse palotában vagy a harangtoronyban. Eltévedni tényleg nem lehet, legföljebb nem oda lyukadsz ki, ahova indultál. J
Bóvliból tényleg végtelen mennyiség van, próbáljátok meg nem észrevenni őket.
doksi

Előzmény: vivijúú (5)