újonc kis Johny Creative Commons License 2024.02.05 0 1 6443

Köszönöm szépen! Ő már a második fiunk. Nagyon hálás vagyok érte Istennek!

Szerintem Lukács már bánja, hogy átment a Diósgyőrhöz. Sosem értettem ezeket az "oldalazóigazolásokat". Szuhodovszkié is ugyanez a kategória az én fejemben. Persze sokszor a pénz beszél.

Szép volt az első tavaszi meccs! Állva hagytuk a Mezőkövesdet. Jól néz ki ez a menetrend, ezzel a meccsel fölléptünk a 9-ről a 8. helyre, hétközben pedig pont a 7. helyezett Diósgyőrrel játszunk. Remélem, Lukács újra beköszön.

Ami számomra feltűnt, az Zsótér magabiztossága. Úgy látszik, kellett egy ~félszezon, hogy beilleszkedjen, és megtalálja a helyét Szabó István. Májer is mintha megújult volna.

Azért amit a Lila Köd szokott írni, hogy a szélekre igyekszünk kitolni az ellenfél támadását, még egy Mezőkövesd szintű csapat ellen sem sikerül igazán. Szóval a következő heteket én a védekezés fejlesztésére szánnák. A támadásban, ha megtartjuk ezt a lendületet, jók lehetünk egy 4-5. helyre akár.

Ti mekkora hangsúlyt fektetnétek idén a Magyar Kupára? Én nagyon szeretném látni a srácokat újra az EKL-ben júliusban. Persze ez inkább vagy / álom, mint kitűzött cél lehet.

Előzmény: _raven (6442)