Törölt nick Creative Commons License 2024.02.04 0 0 89261

Sziasztok!

Eddig read only- üzemmódban voltam itt, de picit túltoltam az agyalást, ezért írok:

Vennék egy GSA-t, az anyagi keret behatárolt, így csak használt jöhet szóba. 2010 utáni DOHC vagy korai (2014-2016) vizes? A közös nevező, hogy mindkettőben 100 e km van. Tudom, nem km-t veszünk, hanem állapotot és így is nézem őket, de mindkettő mellett és ellene is tudnék érveket hozni, így elakadtam....

A DOHC mellett szól, hogy ezek a levegő/olajos blokkok talán legkiforrottabb példányai, utolsó évjáratok, a kínálat tetejéből tudok választani (marad még másra -szerviz, ruha, túra, stb. - zseton), viszont már ezek is 12-14 éves motorok, ha pár év múlva el akarom/kell adni, akkor azért elég nehéz lesz szerintem, tekintettel arra, hogy már most sem kapkodnak a 15-17 éves, 100 ezer felett futott GS-ekért....

A vizes mellett szól, hogy újabb technika, fiatalabb motorok, talán könnyebb később eladni, viszont nyilván drágább a szervizelése és az első évjáratokról hallottam már hideget-meleget. Nem beszélve arról, hogy itt a kínálat elejéről kapok csak a pénzemért gépet.

Szóval nem azt várom, hogy helyettem döntsetek, de gondoltam, megkérdezem, ti hogyan látjátok ezt a kérdést, mivel sokan motoroztok DOHC-val és/vagy vizessel is. Idősebbel, újabbal egyaránt.

Köszönöm előre is a hozzászólásokat!